U zocht op: schoonmaakbedrijf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Anthonissen Jelle

Eester 11 -2960Brecht

laat uw tank reinigen en ledigen door firma Anthonissen Jelle BVBA. Anthonissen Jelle BVBA bezorgt u de nodige attesten waarin staat dat deze werken uitgevoerd zijn conform de Vlarem- milieuwetgeving.

Digor

Hondsstraat 6 -2250Olen

Met een traditie in gevelwerken maken onze experten er een erezaak van om je het juiste advies in gevelwerken te geven. We laten je gevel er weer als nieuw uitzien door verschillende toepassingen. BETONBORINGEN zijn ook mogelijk

The Clean Team

Hodonk 25 -2170Merksem (antwerpen)

The Clean Team is een jong, dynamiek en ambitieus schoonmaakbedrijf met medewerkers die klaar staan om U te helpen. Het bedrijf is gespecialiseerd in schoonmaak voor particulieren, kleine en grote bedrijven.

Handmatige Industriele Schoonmaak

Dopheidestraat(ndw) 22 -2200Herentals

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf of in de directe omgeving. HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt.

Mobility Masters

Westkaai 11 -2170Antwerpen

De Multi Masters Group is gegroeid uit het schoonmaakbedrijf Cleaning Masters en behoort tot de Franse groep Samsic.

Algemeen Bedrijfs Service & Co

Sterlingerstraat 19 -2140Antwerpen

ABS NV is een middelgroot schoonmaakbedrijf, gevestigd in Antwerpen met bijkantoren in Gent en Aalst. ABS maakt schoon in Vlaanderen en Brusssel. ABS - Schoonmaak op maat

Steam-e-wonder

De Vis 85 -2930Brasschaat

verhuur en verkoop van stoomreinigingsmachines voor bedrijven en particulieren

Spik En Span Schoonmaakdienst

Belgiëlei 142 -2018Antwerpen

SPIK EN SPAN is gespecialiseerd in het reinigen van allerlei soorten vastgoed: nieuwbouw, appartementsgebouwen, magazijnen en ruime garages alsook winkels, burelen en scholen

Raes-projects

Pierstraat 278 -2630Aartselaar

P*uur

Herenthoutse Steenweg 20 -2288Bouwel

P*uur (huishoudhulp met dienstencheques) en P*uur Pro (schoonmaak bedrijven, kantoren,…).

Schoonmaak Kimpen

Braamstraat 28 -2900Schoten

Wij zijn een zeer soepele organisatie en bieden allerlei formules aan op uw maat. Voor meer informatie kom gerust langs of stuur ons even een mailtje voor verdere afspraken.

Valor Services

Boomsesteenweg 20 -2630Aartselaar

Valor Services is opgericht begin 2015 en specialiseert zich voornamelijk op het onderhoud van grootkeukens, lucht behandelingssystemen en sanitaire oplossingen. Als bedrijf zijn we voornamelijk gericht om een totaaloplossing te leveren aan de klant.

Coral And Fish Planet

Bethaniënlei 90 -2980Zoersel

Glazenwasserij Gigi`s window cleaning van vader op zoon , reeds meer dan 30 jaar actief bezig in deze sector. Wij reinigen zowel ramen traditioneel met de hand, alsook met het nieuwste osmose systeem van ionic.

M7 Cleaning

Molenstraat 118 -2640Mortsel

M7 Cleaning is een krachtige schoonmaakbedrijf in Antwerpen die haar diensten levert aan zowel bedrijven als particulieren. Als professioneel poetsbureau zijn we actief in heel provincie Antwerpen.

Prestige Cleaning Service

Hollebeekstraat 128-130 -2660Hoboken (antwerpen)

ALGEMEEN SCHOONMAAKBEDRIJF Industrie-Kantoren-Bedrijven Scholen-Privé-Tapijtreinigen Zowel éénmalige als langdurige opdrachten Machinaal & manueel-Professionele poetsheren & poetsdames, kuisvrouw FACILITEITSERVICES (Uw probleem is ons probleem)

Group-f

Prins Boudewijnlaan 9 -2550Kontich

Group-f is een klantgerichte serviceorganisatie die een brede waaier van diensten aanbiedt en hierdoor optimaal kan inspelen op de evoluerende behoeften van haar klanten.

Mac Industrial

Kiezel 179 -2450Meerhout

Mac Industrial is gespecialiseerd in industriele reiniging en industrieel onderhoud. Wij nemen alle onderhouds- en reinigingsopdrachten voor onze rekening, zodat u zich kan concentreren op uw productie.

S&s Facility Services

Tweesprongdreef 10 -2360Oud-turnhout

S&S Facility Services is een partner voor het kleine, - midden en grote bedrijf op het gebied van advies, beheer & organisatie, controle & inkoop van facilitaire diensten en bewerkstelligen van collectieve contracten v

Fvm Cleaning

Prins Boudewijnlaan 9unit11 -2550Kontich

Schoonmaak en facilitaire diensten op maat. “ Schoonmaak en het verlenen van facilitaire diensten zijn een specialiteit geworden die berust op de wil om alle dienstverlening tot in de kleinste details te verzorgen.

Team At Work

Fabriekstraat 38- Lokaal 836 -2547Lint

Team at Work bvba biedt voor beheerders van schoonmaak - housekeeping praktisch advies, vorming, audits van de kwaliteit en gebruikersvriendelijke, betaalbare werkinstrumenten. Hiermee ondersteunen we op een efficiënte manier de d

Boons Bockx

Houtzijde 15 -2275Gierle

Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf. En eigenlijk zijn we zelfs meer dan dat. Boons Bockx BVBA is een glazenwasserij én schoonmaakbedrijf.

Lnt Cleaning

Vosseschijnstraat 16 -2030Antwerpen

LNT Cleaning laat het schitteren. Een betrouwbaar schoonmaakbedrijf dat zich kan profileren als een all round services leverancier dankzij de ervaring die zowel overhead als uitvoeren personeel hebben.U kan beroep op ons doen 24/24 7/7, bijkomend...

Solar & Window Cleaning

Netebeemden 25 -2400Mol

Uw specialist in het reinigen van ramen en zonnepanelen.

Rupelcleaning

Antwerpsestraat 95 -2845Niel

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat reeds een begrip is in de wereld van de schoonmaak en glazenwasserij.

Euroclean

Oude Kerkstraat 51 -2018Antwerpen 7

EUROCLEAN NV behoort tot de absolute top van de schoonmaakindustrie in België.

Textielreiniger

Volkstraat 39 -2000Antwerpen

Op zoek naar een droogkuis, wasserij of strijkdienst en u woont in de ruime omgeving van Antwerpen, dan kan U in een van onze winkels terecht.

Textielreiniger

Ruggeveldlaan 574-576 -2100Deurne (antwerpen)

Op zoek naar een droogkuis, wasserij of strijkdienst en u woont in de ruime omgeving van Antwerpen, dan kan U in een van onze winkels terecht.

Textielreiniger

Abdijstraat 86 -2020Antwerpen

Op zoek naar een droogkuis, wasserij of strijkdienst en u woont in de ruime omgeving van Antwerpen, dan kan U in een van onze winkels terecht.

Textielreiniger

Matenstraat 185 -2845Niel

Op zoek naar een droogkuis, wasserij of strijkdienst en u woont in de ruime omgeving van Antwerpen, dan kan U in een van onze winkels terecht.

Textielreiniger

Bosschaert De Bouwellei 62 -2100Deurne (antwerpen)

Op zoek naar een droogkuis, wasserij of strijkdienst en u woont in de ruime omgeving van Antwerpen, dan kan U in een van onze winkels terecht.

Was-co Car Cleaning & Handling

Galgestraat 12 -2800Mechelen

Wij bieden passende behandelingen voor zowel het interieur als het koetswerk van: Personenwagens, Monovolumewagens, Terreinwagens, Bestelwagen

Motrac Linde

Noorderlaan 612 -2030Antwerpen 3

Exclusieve invoerder van Linde elektrische, diesel en gas heftrucks en elektrische pallettrucks, stapelaars, orderverzamelaars, kombitrucks en andere magazijn voertuigen. Activiteiten verkoop, verhuur, leasing, renting, service en

Motrac Tennant

Noorderlaan 612 -2030Antwerpen 3

Verdeler van Tennant vloer reinigingsmachines, veegmachines, schrobmachines, industriële stofzuigers, kuismachine, outdoor machines. Activiteiten verkoop, verhuur, leasing, renting, service en wisselstukken.

Rentokil Pest Control

Ingberthoeveweg 17 -2630Aartselaar

Belgisch marktleider in ongediertebestrijding - heeft service punten verspreid over het hele land en biedt zijn klanten een snelle en stipte bijstandservice om altijd en overal de bescherming van het milieu en de gebruikers te gar

Dbl Cleaning

Binnensteenweg 125 -2530Boechout

B&e Cleaning

Oude Baan 1 -2820Bonheiden

B & E Cleaning biedt U hulp in het huishouden via het systeem van dienstencheques. Wij zijn reeds actief in de sector sinds 2008.

Hvnv

Hoogstraat 40 -2570Duffel

Marc Vorsselmans

Wijngaardsveld 2 -2990Wuustwezel

S & V Cleaning

Gladiolenstraat 1 -2250Olen

Onderhoud van bedrijfsgebouwen Poetshulp met dienstencheques

De Leeuw

Ertbrandstraat 252 -2950Kapellen

De Leeuw is gespecialiseerd in het behandelen van vochtproblemen en waterdichtingswerken.

All Cleaning

Kempenlandstraat 83 -2660Hoboken (antwerpen)

Ons schoonmaakbedrijf biedt een volledig pakket aan cleaning services waardoor wij uw professionele ruimtes optimaal onderhouden. Met onze diensten, zijn uw schoonmaakzorgen zo voorbij!

Novitas.be

Prinsenstraat 3 -2300Turnhout

Voor uw Bouw of Renovatieplannen zal u bij Novitas.be zeker de juiste Vakman, Aannemer vinden. Of het nu gaat over een volledige nieuwbouw of enkele kleine aanpassingen. Wij brengen u in contact met lokale Aannemers, Vakmannen, firma`s.

Exclusive Cleaning Services

Bovenheide 35 -2380Ravels

ECS-cleaning is een firma gespecialiseerd in reinigingswerken. Ons gamma bestrijkt verschillende terreinen. Gaande van mobiele: Voertuigreiniging en -detaillering, Vaartuigreiniging Over immobiele: Zwembadreiniging, Algemene reiniging, Hoge druk

General Services & Cleaning

Predikherenhoevestraat 55 -2840Rumst

GSC bvba ofwel General Services and Cleaning is een bedrijf dat sinds enkele jaren gestart is met het poetsen van auto´s, bedrijfsauto´s en lichte bedrijfswagens. Inmiddels uitgroeit tot een bedrijf dat op het gebied van

Topglass & Service

Tweemontstraat 123 - 127 -2100Deurne (antwerpen)

Topglass & Service staat in voor de dagelijkse schoonmaak van de binnenkant en de buitenkant van uw gebouwen.

Dcr Cleaning

Leugenberg 67 -2030Antwerpen

Het uitvoeren van alle werken van schoonmaak en onderhoud van spiegels, ruiten en vensters van private, handels- en nijverheidseigendommen, privaat of openbaar bezit en alle activiteiten die verband houden met schoonmaak- en onder

Vhv Cleaning

Lode De Boninghestraat 2 -2170Merksem (antwerpen)

VHV Cleaning staat voor professionele schoonmaak en onderhoud. Onze troeven zijn perfectionisme, een vast team, flexibiliteit en jarenlange vakkennis.

Perfect En Cleaning

Sint-bernardsesteenweg 1048 -2660Hoboken (antwerpen)

Perfect Cleaning is een professioneel schoonmaakbedrijf in Antwerpen gespecialiseerd in schoonmaak en specialistische reiniging. Met meer dan 10 jaar ervaring kan Perfect & Cleaning u de meest professionele schoonmaak- en onde

Cleanit

Doornaardstraat 63 -2160Wommelgem

Voor welk systeem u ook kiest, wij zorgen er voor dat elke poetsbeurt telkens door een en dezelfde medewerker uitgevoerd wordt. Bij verlof of ziekte staat een vaste vervanger paraat zodat de continuïteit en het vertrouwen gew

Bc Onderhoude

Kapelstraat 58 -2275Lille

Om de eerste indruk van uw bedrijf of woning te verzekeren bij bezoekers enof potentiële klanten is goed onderhoud van uw pand van groot belang. BC Onderhoud is een klein bedrijf met ruime ervaring in glazenwasserij, schoo

Claro Belgium Division Of Dvg Services

Salviadreef 10 -2960Brecht

ClaroBelgium zorgt voor de reiniging van alle glaswerk. We werken voor kleine en grote projecten. Door het gebruik van verschillende middelen kunnen we op alle hoogtes en op alle moeilijk bereikbare plaatsen werken.

Turbo

Industrieweg 4b -2850Boom

Had u of uw bedrijf graag een regelmatige reiniging of controle gehad van uw riolen, afvoer of putten, dan is Turbo Ontstoppingen uw aangewezen partner. u kan ons ook inschakelen voor de grondige ontruiming van septische putten en regenputten.

Intergroup Services

Oudebaan_wi 69 -2610Wilrijk (antwerpen)

Wij staan onder andere in voor de schoonmaak van woningen, fabrieken, hotels, ziekenhuizen, scholen en winkels. Ook voor de schoonmaak van de gemene delen van appartementen of kantoorcomplexen doet u een beroep op onze diensten.

M & M Marketing Group

Pierre Van Den Eedenstraat 19-2 -2660Hoboken

Ecoflex

Kempenlaan 68 -2160Wommelgem

Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf dat al jaren tevreden klanten heeft in deze sector met veel concurrentie.Situeert uw bedrijf zich in de voedingsector Geen probleem, wij reinigen volgens de BRC-normen!

Naxcar

Heidestraat-zuid 169 -2950Kapellen

Naxcar is een autogek familiebedrijf gespecialiseerd in het professioneel reinigen en reconditioneren van auto?s.

Allrest - Meer

Europastraat 10 -2321Hoogstraten

Joostshop.com is dé meest complete webwinkel voor de bekleding, de optimalisatie en de verfraaiing van uw vrachtwagen. Gaande van cabinebekleding, en keukenapparatuur tot CB`s, truckhoorns & verlichting.

All Cleaning Services Belgium

Egied Segerslaan 45 -2610Antwerpen

Onder kantoor schoonmaak vallen een aantal standaard schoonmaakwerkzaamheden zoals reiniging van kantoormeubilair en sanitaire voorzieningen. Daarnaast kunt u altijd extra werkzaamheden aangeven die u onder de kantoor schoonmaak wilt laten vallen.

Machineland Eyckerman

Kapelsesteenweg 127 -2180Ekeren

Als gespecialiseerde zaak in tuinmachines, kunnen wij u wellicht het ruimste aanbod merken en types aanbieden uit de regio. Waar anders kiest u uit meer dan 32 gekende merken aan gras- en zitmaaiers, haagscharen, hakselaars, trimmers,.. enz.

Mast Cleaning

Wilgstuk 2 -2550Kontich

Mast cleaning voor al uw reinigingswerken!

Cleaning Support

Jan Baptist Verlooystraat 5 -2020Antwerpen

Schoonmaakbedrijf met oog op veiligheid! Rope acces als dienst beschikbaar voor moeilijke schoonmaakopdrachten vb.

T.p.a.-cleaning Service

Heistraat 47 -2610Wilrijk (antwerpen)

Een professioneel cleaning bedrijf actief in heel belgië voor bedrijven en particulieren. Wij leven uitstekende prijzenkwaliteit en actieve kwaliteitscontrole.

Cleaning Masters

Westkaai 11 -2170Merksem

Cleaning Masters is een gereputeerd schoonmaakbedrijf met zes vestigingen in België en partners in het buitenland. Het bedrijf is gekend voor zijn efficiënte aanpak en zijn onberispelijke service.

Turquase Cleaning

Duwijckstraat 17 -2500Lier

U wil een adequate en regelmatige reiniging van uw gebouwen, werven en apparatuur? Turquase Cleaning uit Lier heeft een brede ervaring met het schoonmaken van allerlei soorten gebouwen.

Exonet

Sint-bernardsesteenweg 803 -2660Antwerpen

schoonmaakbedrijf

Cityservice Antwerpen Bvba

Scheldestraat 34 -2000Antwerpen 1

De klant ontzorgen staat centraal in onze strategie. Schoonmaak is nog maar het begin van onze dienstverlening!

Crown Cleaning

Blauwhondstraat 7 -2800Mechelen

Crown-Cleaning is een professioneel schoonmaak bedrijf dat flexibiliteit hoog in het vaandel draagt. ‘Ten dienste staan van de klant’ staat duidelijk omschreven in onze mission statement. Niet `Business TO Business`, maar Business FOR Business`.

All Clean Thys

Eigen Haard(hrt) 45 -2200Herentals

Eenmalige, periodieke of dagelijkse schoonmaak van woningen, kantoren, magazijnen, scholen, overheidsbedrijven,...