U zocht op: schoonmaken huis

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Repro

Turnhoutsebaan 42 -2970Schilde

Grafische kunst benodigdheden kantoorbenodigdheden groothandel tekentafels tekentafels toebehoren kunstschilders gereedschappen tekengereedschap tekenmateriaal, tekenpapier bureelbenodigdheden groothandel

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Evlo

Industrieweg 21 -2630Aartselaar

VLO bvba werd in 1991 opgericht en is na meer dan 25 jaar doorgegroeid tot een vaste waarde in de markt als TOTAALLEVERANCIER in reinigingsuitrustingen voor industrie, kleinhandel én schoonmaakbedrijven.

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

De Opruimers

Helsinkistraat 21 -2660Hoboken (antwerpen)

Onze firma is gespecialiseerd in de opruiming en het leegmaken van de inboedel van verschillende soorten panden. Zo nemen wij onder meer jouw woning flink onder handen

Becu & Associates

Blindstraat 51 -9140Temse

Pico Bello biedt in de regio van Waasland huishoudhulp aan om u het leven makkelijker te maken. We beschikken daarvoor over een uitgebreid team van uitstekende en discrete medewerkers.

H.s.c.

Kapelsesteenweg 396 -2930Brasschaat

COMPUTERS HARDWARE SOFTWAREHERSTELLINGEN PC EN NOTEBOOKSHERSTELLING EN SUPPORT BIJ BEDRIJVEN TER PLAATSE

Flidais

Nijverheidsstraat 48 -2570Duffel

"Minimaliseer warmteverlies vooraleer je de warmtewinst maximaliseert"warmteverliezen beperken door ver doorgedreven isolatie- warmteverliezen beperken door zeer goede luchtdichtheid van het gebouw- de luchtkwaliteit waarborgen door ventilatie met

All Rent Gereedschapsverhuur

Zwaantjesstraat 6 -2660Antwerpen

All rent gereedschapsverhuur All Rent Gereedschapsverhuur in Hoboken: Voor uw bouwprobleem hebben wij apparaten, ondervinding en referenties ! All Rent Gereedschapsverhuur ,rent,all,hoboken,belgië,belgium,belgique,gereedschapsverhuur,verhuur,bouw,tui

Kwispel

Lindelei 36 -2620Hemiksem

Gf Hoogwerkers

Prins Boudewijnlaan 9/11 -2550Kontich

Group-f is een gespecialiseerd bedrijf dat doelgerichte oplossingen aanbiedt, wanneer u werken gaat uitvoeren op hoogte.Wij bieden onze klanten een uitstekende kwaliteit in dienstverlening en een uitgebreide verhuurvloot.

Joma Cleaning

Oudebaan 32 -2970Schilde

Het team van Joma Cleaning is gespecialiseerd in het schoonmaken van bureaus, kantoren, traphallen, enzovoort. We werken voornamelijk voor bedrijven.

Pmservices

Sint-lutgardisstraat 29 -2170Antwerpen

Link2europe Hulp Aan Huis

Begijnenstraat 66 -2000Antwerpen 1

Link2Europe Hulp aan Huis wil in een open geest en met respect voor iedereen de beste service bieden aan poetsvrouw �n particulier. Hulp aan Huis wil voor iedereen de beste kuisvrouw / poetshulp bieden zowel voor poetsvrouw als particulier.