U zocht op: schoonmaken huis

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aramark

Waversesteenweg 1110 -1160Brussel 16

Aramark bereidt elke dag duizenden kwalitatieve maaltijden voor bedrijven, scholen, ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen.Bedrijven of instellingen kunnen ook op Aramark een beroep doen voor drank- en voedingsautomaten en facilitaire diensten.

Protector Belgium

Biestebroekstraat 2 A -1070Brussel

Uw partner voor zwambestrijding, opstijgend grondvocht en houtbescherming in regio Anderlecht, Brussel

Veolia

Avenue Charles-quint 584 -1080Brussel 8

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

Parasitclean

Aimé Smekensstraat 84 -1030Schaarbeek

Rattenverdelging (Ratten - Muizen)Onkruidverdelging - ontmossingDesinfectie (microben)Insectenverdelging(kakkerlakken - vlooien - wespen - mieren)

Compagnie Generale De Desinfection

Philippe De Champagnestraat 11a -1000Brussel

Compagnie Générale de Désinfection hygiène sante habitat HSH-CGD Désinfection merule, puces, cafards, fourmis, mouches, rats, guepe, mérule, merule, merules,desinfection, desinfections,humidité,insecte, insectes, charpente, charpendes, facade, belgi

Aqua Heaven Brussels

Indringingsweg 1b -1800Vilvoorde

Het unieke kader en ideale ligging van het voormalige Huis van de Toekomst - omgebouwd tot een luxe sauna- en wellness complex - maken van dit complex dé locatie bij uitstek voor de organisatie van alle soorten events.

Imb

Posthoornstraat 11 -2800Mechelen

IMB is de grootste speciaalzaak voor kantoor- en schoolbenodigdheden in Mechelen en heeft hierin reeds met 3 generaties een ruime ervaring opgebouwd. Ons totaalassortiment willen wij zo dicht mogelijk bij u brengen.

Sd Services

Brusselsesteenweg 252 -3020Herent

SD Services bvba is een bedrijfgespecialiseerd in vochtbestrijding. Wijonderscheiden ons door het vochtprobleemop een objectieve manier te benaderen enniet op een commerciële manier

Blue Flamingo

Drielindenstraat 7 -3110Rotselaar