U zocht op: schrijnwerkerij

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Stroppa

Brechtsebaan 738 -2900Schoten

Elektrotechnische Installatiewerken en Installatie Elektriciteit.

Schrijnwerkerij Rottiers

Reedonk(bor) 9 -2880Bornem

Met reeds 25 jaar ervaring als algemene schrijnwerkerij en een ervaren werkteam staan wij garant voor kwaliteit en kwantiteit. Wij fabriceren de door uw gewenste ramen, deuren, poorten of veranda`s in ons eigen atelier met gespecialiseerde machines.

Schrijnwerkerij Rottiers

Reedonk 9 -2880Bornem

Onze website laat u alvast een kijkje nemen in ons uitgebreid aanbod.Met reeds 25 jaar ervaring als algemene schrijnwerkerij en een ervaren werkteam van 40 personen ter beschikking,staan wij garant voor kwaliteit en kwantiteit.

Schrijnwerkerij De Haes

Dreefvelden 5 -2860Sint-katelijne-waver

Schrijnwerkerij De Haes | H O M E Schrijnwerkerij De Haes is een familiebedrijf dat kan terugblikken op een eeuw vakmanschap. Met Rudy De Haes, de huidige zaakvoerder, is het bedrijf al aan de vierde generatie schrijnwerkers toe. De rode draad door d

Schrijnwerkerij Van Roeyen

Dijkstraat(mel) 70 -9120Beveren

Schrijnwerkerij

R. P. Detavernier

Helmstraat 57b -2140Borgerhout (antwerpen)

Metaalbewerking R.P. Detavernier staat garant voor een optimale kwaliteit en nauwkeurigheid. Voor al uw draaiwerk en freeswerk.

Den Stal

Amerikalei 10 -2000Antwerpen 1

Schrijnwerk of totaalinrichting… Winkel, woning, kantoor, praktijk of atelier… Alles is mogelijk: op maat, in detail uitgewerkt, vakkundig uitgevoerd,

Algemene Schrijnwerkerij Dirk Pemen

Antwerpsedreef 97a -2980Zoersel

Schrijnwerkerij Dirk Pemen Gespecialiseerd in algemene schrijnwerkerij te ZoerselHet schrijnwerkersbedrijf is sinds het begin als startend schrijnwerker-vakman uitgegroeid tot een volwaardige firma waar nu verschillende mensen tewerkgesteld zijn.

Jan Verheyen

Neerland 33 -2610Antwerpen

schrijnwerkerij Jan Verheyen Schrijnwerkerij Verheyen schrijnwerkerij,maatwerk,verheyen