U zocht op: screen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Stefan Van Bogaert

Rupelmondestraat 80 -9150Bazel

Uw betrouwbare specialist voor rolluiken, vliegenwering, zonwering en veel meer, in het Waasland! U kiest voor kwaliteit, vakmanschap, service, duidelijke afspraken? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Novid

Herman De Nayerstraat 1 -2550Waarloos

Wij verhuren, leveren en installeren zowat alle soorten beeldschermen en geluidsapparatuur.Behalve jarenlange ervaring en kennis van zaken, is onze grootste troef ongetwijfeld creativiteit.

Steelcase

SchaliËnhoevedreef 20t -2800Mechelen

De producten en oplossingen van Steelcase zijn ontworpen om een productieve, gezonde en inspirerende werkomgeving te creëren. We helpen organisaties effectiever en efficiënter te werken, hun merk uit te stralen en hun cultuur te ondersteunen.

Stas Belgium

Boomsesteenweg 36f -2627Schelle

Stas is fabrikant en leverancier van:Transportrollen, Trommels, TrommelmotorTrogstellen, Bandschrappers, StuurrollenBandoverkapping/Verzinkt-Kunststof-RVS ...Lagerblokken (Staal-Kunststof-RVS-Alu)

Act In Time

Satenrozen 20 -2550Kontich

Act In Time is sinds bijna 20 jaren actief in laag- en middelgroot-vermogen-aadrijftechniek, dwz in het beheersen van bewegingen in draaiende machines.Deze puur technische benadering ligt aan de basis van onze commerciële activiteit: groothandel ...