U zocht op: securite

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vinci Facilities Belgium

Havenlaan 86 C -1000Brussel 1

Als belangrijke speler van Facility Management in België en in Europa, bieden wij alle of een deel van de diensten gebonden aan gebouwen en hun gebruikers, van het multi-technische onderhoud tot het geïntegreerde Facility Management.

Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...

Engie Fabricom

Simon Bolivarlaan 34 -1000Brussel 1

Cofely Fabricom is dé Belgische referentie op het vlak van innovatieve technische installaties en diensten voor industriële, energiegerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten. Haar expertise omvat een brede waaier van technische disciplines.

Partena - Caisse Decompensation Pour Allocations Familiales

Kartuizersstraat 45 -1000Brussel

Het Kinderbijslagfonds PARTENA is koploper in de kinderbijslag voor werknemers in België. Wij stellen alles in het werk om de kinderbijslag en het kraamgeld stipt en correct uit te betalen.

G4s Secure Monitoring

Picardstraat 7 -1000Brussel

Protection for individuals and companies Group 4 Securicor Securicor, transport, guarding, Group4, protection, fire, inbraak, bewaking, alarm, logistics, logistiek

Risk Dynamics

Regentlaan 47-48 -1000Brussel

Porteyes

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel

Acm Belgium

Koning Albert Ii-laan 2 -1000Brussel

Compagnie d'assurances en direct - Direct verzekeringsmaatschappij Bienvenue/Welkom -- Assurances Partners Verzekeringen

Utrade

Avenue Louise 251 -1000Brussel 1

Coreso

Kortenberglaan 71 -1000Brussel

Art Shippers

Congresstraat 35 -1000Brussel

Rijksinstituut Voor De Sociale Verzekeringen Der Zelfstandigen

Willebroekkaai 35 -1000Brussel

Als zelfstandige zorgt u zelf voor uw sociale zekerheid.Dit houdt in dat u zich moet aansluiten en in principe bijdragen moet betalen.In ruil voor uw bijdragen , verwerft u een aantal rechten.Omdat die rechten erg belangrijk kunnen zijn voor ...

Partena Sociale Verzekeringen Voor Zelfstandigen (voorheen Assubel En De Familie) - Partena Assuranc

Kartuizersstraat 45 -1000Brussel

Onze opdracht: de sociale bescherming van zelfstandigen waarborgen en administratieve bijstand verlenen gedurende hun hele loopbaan. Wij berekenen uw sociale bijdragen als zelfstandige en zorgen dat u (eventueel) kinderbijslag krijgt.

Euler Hermes Belgium

Kunstlaan 56 -1000Brussel 1

Als kredietverzekeraar staan wij in voor de analyse en de opvolging van de solvabiliteit van uw klanten in België en in het buitenland, alsook voor de inning van uw onbetaalde facturen en de vergoeding van uw verliezen.

G4s Fire & Safety

Picardstraat 7 -1000Brussel

Verhuur veiligheidspersoneel zoalsbrandveiligheidswachten en veilig-heidsinspecteurs, veiligheidsadvise-ring door preventieadviseurs, veilig-heidstraining en -opleiding.

Dessart

Vlaamsesteenweg 75 -1000Brussel

Trafiroad

Avenue Des Arts 24 -1000Brussel

Trafiroad levert hoogwaardige producten en diensten op het gebied van wegveiligheid.Onze firma biedt vandaag inzake wegveiligheid: het onderhoud van wegen, het aanbrengen van wegmarkeringen en het plaatsen van verticale signalisatie, vangrails ..

Iss Facility Services

Congresstraat 35 -1000Brussel 1

In België staat ISS Facility Services bekend als de absolute marktleider in facilitaire dienstverlening. ISS biedt bedrijven en organisaties een ruime waaier van dienstenoplossingen aan: cleaning, office support, property services en catering.