U zocht op: securite

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bodet

Avenue Pasteur 19 -1300Wavre

Bodet biedt elke onderneming, dienst of overheidsinstantie een specifieke oplossing aan, gaande van de eenvoudige controle van aanwezigheid tot het beheer van Human Resources.

Telenet Ssl-certificaten

Liersesteenweg 4 -2800Mechelen

Een SSL certificaat, de standaard in het beveiligen van communicatie over het internet, versleutelt persoonlijke of gevoelige informatie zaols kredietkaartgegevens, wachtwoorden,.. die worden verstuurd via uw website.

Phi Data

Heide 11 -1780Wemmel

PHI DATA integreert & ondersteunt Auto-ID, Mobile & RTLS oplossingen ter optimalisatie van interne & externe bedrijfsprocessen in de industrie, logistiek, transport, distributie, gezondheidszorg, dienstverlening, nutsectoren & overheidsinstellingen.

Kingspan Geisoleerde Panelen

Bouwelven 17 -2280Grobbendonk

Hoogwaardige oplossingen voor duurzame gebouwen, vooruitstrevende technologien en prijswinnende ontwerpen. Dit zijn geen idealen, dit is waar Kingspan voor staat, innovatie en duurzaamheid zijn onze drijfveren

G4s Secure Solutions

Koning Boudewijnlaan 30 -1800Vilvoorde

G4S is wereldleider in beveiligingsoplossingen, die specialiseert in het outsourcen van business processen in sectoren waar security en safety risico’s beschouwd worden als een strategische bedreiging.

All Fire Security

ChaussÉe Du Risquons-tout 536 -7700Moeskroen

All Fire Security biedt tal van diverse diensten zoals inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, interventieplannen, nazicht en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties (brandblussers, ...).

Manutan

Industrielaan 30 -1740Ternat

Online verkoop van bedrijfs- en kantoormateriaal voor professionelen.

Securitas Brussel

Sint Lendriksborre 3 -1120Brussel 12

Securitas is kennisleider in bewaking en beveiliging. Omdat Securitas oog heeft voor de specifieke veiligheidsbehoeftes van elke klant, kent het bedrijf een duurzame en financieel gezonde groei in 40 landen in Noord-Amerika, Europa, Latijns...

Maxon International

Luchthavenlaan 16-18 -1800Vilvoorde

Maxon Europe supplies tailor-made combustion systems and components to customers in Europe, North Africa and the Middle East. Besides an outstanding range of industrial burners and valves, Maxon engineers and supplies complete burner systems.

Coolair

Oude Liersebaan 377 -2570Duffel

Ventilatiesystemen, airconditioning installateurs, koeltechnieken industrie, klimaatregeling installateurs, industriele ventilatiesystemen, luchtdeuren, luchtgordijnen, luchtroosters, luchtverversingssystemen, ventilatieroosters...

Seton

Postbus 50 -8540Deerlijk

Seton is een bedrijf dat almeer dan 15 jaar gespecialiseerd is in de fabricatie en distributie vanproducten voor veiligheid, identificatie en signalisering. U vindt er meerdan 25 000 referenties en oplossingen op maat.

Vinci Facilities Belgium

Havenlaan 86 C -1000Brussel 1

Als belangrijke speler van Facility Management in België en in Europa, bieden wij alle of een deel van de diensten gebonden aan gebouwen en hun gebruikers, van het multi-technische onderhoud tot het geïntegreerde Facility Management.

Manutan

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Manutan-Overtoom is marktleider in de bevoorrading van gebruiksgoederen voor industrie, magazijn, werkplaats en kantoor. Manutan-Overtoom levert een zeer breed productaanbod, scherpe inkoopprijzen en een persoonlijke dienstverleni

Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.

Get

Antwerpsesteenweg 107 -2390Malle

GET levert als Benelux marktleider al meer dan 50 jaar systemen voor time en security aan (middel)grote bedrijven. Eigen oplossingen voor tijdregistratie, personeelsplanning en urenregistratie. Toegangscontrole, CCTV en gedntegreerde security.

Mechanic International

Meersstraat 27 -1730Asse

Mechanic International, beveiligingsspecialist in de bouw-en transportsector, levert al meer dan 15 jaar zowel mechanische,als electronische anti-diefstaloplossingen voor uw machines, material, vrachtwagens en containers.

Dell

Doornveld 130 -1731Zellik

Electronics en computers voor uw bedrijf.Bezoek de Dell-website voor laptops, netbooks, tablets, desktops, monitoren, servers, opslagapparaten, mobiele telefoons, printers en computeraccessoires.

Combell Group

Skaldenstraat 121 -9042Desteldonk

Combell hosting voor linux en windows met domeinnaam, geschikt voor websites gebruikmakende van php, asp met mysql of ms sql database koppelingen ook aspnet, cgi perl ssi, python,... ook Cloud Servers en Cloud Server Hosting maakt deel uit van...

Safe-train

Akkerstraat 19 -9185Wachtebeke

Safe-Train is een jong en dynamisch bedrijf, actief in de brandbeveiliging en hulpverlening. Medewerkers met jarenlange ervaring in de brandweerwereld beschikken over een unieke bundeling van kennis en ervaring.

Siemens

Guido Gezellestraat 123 -1654Huizingen

Siemens: wereldwijde specialist in elektrotechniek in de sectoren Industrie, Energie, infrastructure & cities & Gezondheidszorg. De Industry sector is leader voor industriële automatisering, aandrijftechniek, laagspanning, procesanalyse en ...

Securitas Alert Services

Sint Lendriksborre 3 -1120Brussel 12

De onveiligheid aanpakken door een doeltreffend en nauw partnership met alle ondernemingen en particulieren. Betaalbare totaaloplossingen van hoge kwaliteit aanbieden inzake beveiliging aan alle potentiële klanten in Europa.

B-close

Rue De Neverlee 9 -5020Suarlee

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Niscayah Antwerpen

Bisschoppenhoflaan 533 -2100Deurne (antwerpen)

In de hedendaagse bedrijfsvoering neemt elektronische beveiliging een steeds belangrijkere plaats in.Specifieke marktsegmenten vragen daarbij om specifieke maatregelen. Bent u op zoek naar een securityoplossing op maat van uw on

Fike Europe

Toekomstlaan 52 -2200Herentals

Ontwerp, productie en verkoop van drukontlastings-, procesbeveiligings-, en explosiebeveilingsoplossingen.

Niscayah - Branch Diamant

Lange Herentalsestraat 62-70 -2018Antwerpen 7

In de hedendaagse bedrijfsvoering neemt elektronische beveiliging een steeds belangrijkere plaats in.Specifieke marktsegmenten vragen daarbij om specifieke maatregelen. Bent u op zoek naar een securityoplossing op maat van uw on

Overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Overtoom richt zich enkel tot bedrijven, diensten en vrije beroepen.

Daelman Frans

Kluisdreef 3 -9300Aalst

Gezien arbeidsomstandigheden een steeds grotere rol gaan spelen zijn in het bedrijfsleven, vormen beschermkledij en persoonlijke beschermingsmiddelen daarin vaak een essentieel onderdeel.

Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...

Jm Bruneau

Esplanade Oscar Van De Voorde 1 -9000Gent

Meer dan 10.000 kwaliteitsvolle bureaubenodigdheden en kantoorproducten binnen handbereik:van klein materiaal tot bureaumeubelen, onderhoudsproducten en informatica uitrusting. Bruneau heeft alles om in uw kantoorbehoeften te voorzien.

United Experts South

Rue Laid Burniat 3 -1348Ottignies-louvain-la-neuve

DLV België [Klik hier voor Nederlands] [Cliquez ici pour Francais] a site by 2Mpact

Climatex

Mieregemstraat 30 -1785Merchtem

Climatex te Merchtem is een dynamisch bedrijf dat particulieren, bedrijven en instellingen professionele ondersteuning biedt bij het realiseren van hun bouw- en renovatieprojecten.

Buhlmann

Hermesstraat 2 -1930Zaventem

Buhlmann; meer dan 80 jaar ervaring in Rolling Stocks, werktuigmachines en robotintegratie

Stanley Security Solutions

Egide Walschaertsstraat 16 -2800Mechelen

In de hedendaagse bedrijfsvoering neemt elektronische beveiliging een steeds belangrijkere plaats in.Specifieke marktsegmenten vragen daarbij om specifieke maatregelen. Bent u op zoek naar een beveiligingsoplossing op maat van uw onderneming?...

Engie Fabricom

Simon Bolivarlaan 34 -1000Brussel 1

Cofely Fabricom is dé Belgische referentie op het vlak van innovatieve technische installaties en diensten voor industriële, energiegerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten. Haar expertise omvat een brede waaier van technische disciplines.

Fire-proof

Generaal Lemanstraat 38 -2600Berchem

Fire-Proof is invoerder van BURNSTOP en verdeler van een breed gamma brandbeveiligingsproducten. U kan ons gamma op onze website bekijken httpwww.fire-proof.com. Ook voor advies inzake brandbeveiligingswerken kan u steeds bij ons

Overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Overtoom richt zich enkel tot bedrijven, diensten en vrije beroepen.

Partena - Caisse Decompensation Pour Allocations Familiales

Kartuizersstraat 45 -1000Brussel

Het Kinderbijslagfonds PARTENA is koploper in de kinderbijslag voor werknemers in België. Wij stellen alles in het werk om de kinderbijslag en het kraamgeld stipt en correct uit te betalen.

Heli Service Belgium

Gaasbeeksesteenweg 140 -1500Halle

Heli service belgium heli service belgium guarantees you an excellent and efficient service both for maintenance and all helicopter operations. we are also available for consultancy on all matters related to helicopter heli service belgium, hsb, heli...

Empteezy Benelux

Rumbeeksegravier 166d -8800Roeselare

Empteezy is uw partner voor opslagmogelijkheden voor milieugevaarlijke stoffen. Ons gamma: absorptiemateriaal, opvangbakken, kiepcontainers, opslagcontainers, gasflessenopslag, veiligheidskast, opslagtanks voor mazout en diesel, asbak, Floodstop, …

Algeco

Schoebroekstraat 34 -3583Paal

Algeco, de marktleider in modulaire bouw, units en containers. Contacteer ons voor meer informatie! Meer dan 65 jaar ervaring. Flexibele oplossingen. Actief in 29 landen. Wereldwijde marktleider.

Ferranti Computer Systems

Romeynsweel 7 -2030Antwerpen 3

Ferranti Computer Systems levert hoogtechnologische oplossingen en diensten voor e-business netwerkintegratie industriële automatisering en...

Rs Components

Louizalaan 65 -1050Brussel 5

Meer dan 150000 artikelen op vooraad. Geen reden meer om talloze leveranciers te raadplegen. Elektrische componenten, automatisering en kabels, voedingen en connectoren, mechanische producten en gereedschappen, test- en meetapparatuur, IT en veilighe

C.e.v.a.i.

Rue J B Janssen 39 -1080Brussel 8

ANELLO filter-drukregelaar-mag.ventiel gasAQUAMETRO/BRAUN olieteller voor branderCONECTRON servomotor SIMEL motorenECKERLE stookolie en condenswaterpompenFLUDICS verstuivers voor branderHP-TECHNIC voedingssysteem oliebranders# MARCHE

Etablissements M.f. Et P.a. Jacquart

Rue De La Quiétude 10 -7160Chapelle-lez-herlaimont

Découvrez la gamme complète des chaussures de sécurité Jacquart chaussures de sécurité, jacquart, chaussure, sécurité, Chaussures de sécurité, Jacquart, Chaussure, Sécurité, CHAUSSURES DE SÉCURITÉ, JACQUART, CHAUSSURE, SÉCURITÉ

Buchen Industrial Services

Parc Industriel 8 -4400Flémalle

Buchen Group: het adres voor uw industriële dienstverlening !Kwaliteit, zekerheid, gezondheid en milieubeheer zijn belangrijke kadervoorwaarden voor onze klanten en voor ons.

Agoria

Kunstlaan 18 -3500Hasselt

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Agoria

Filip Williotstraat 9 -2600Berchem (antwerpen)

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Agoria

Bd. Emile De Laveleye 191 -4020Liege 2

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Agoria

Rue Puissant 15 -6000Charleroi

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Agoria

Tramstraat 61 -9052Zwijnaarde

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Agoria

Auguste Reyerslaan 80 -1030Brussel 3

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Imo

Hermesstraat 2c -1930Nossegem

Wij leveren alles op het gebied van werkvloerinrichten en opslag: ladenkasten, mobiele ladenkasten, vleugeldeurkasten, schuifdeurkasten, garderobekasten en pc kasten. Ook maatwerk is mogelijk na studie.

Deco Art

Kloosterstraat 151 -2180Antwerpen

Deco Art is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van belettering, striping, banners, spandoeken, dekzeilen, zandstraalfolies, signalistaie, digital printing en textieldruk.

Matthijs Office Supplies

Haachtsesteenweg 142 -1820Steenokkerzeel

Matthijs Office Supplies is uw specialist in kantoorartikelen. In de eerste plaats zijn we gespecialiseerd in papierrollen geschikt voor kassa’s, printers en betaalterminals. Wij bieden echter een heel brede waaier aan, gaande van...

Desmidt Electronics

Kalvekeetdijk 215a -8300Knokke

Desmidt Electronics is reeds sedert 1973 een professionele beveiligingsinstallateur en gespecialiseerd in Inbraakbeveiliging, Brandbeveiliging, Camerabewaking, Buitenbeveiliging, Toegangscontrole, Personenbeveiliging & eigen R&D.

Thyssenkrupp Encasa

Buchtenstraat 9 -9051Sint-denijs-westrem

Bij ThyssenKrupp Encasa willen we u helpen om `uw huis beter en langer te benutten`. Ontdek ons uitgebreide gamma trapliften, huisliften en platformliften en laat u overtuigen door de kracht van onze organisatie.

Benoit Elektronika

Lindestraat 59 -8790Waregem

Benoit Elektronika is reeds sedert 1976 een professionele beveiligingsinstallateur en gespecialiseerd in Inbraakbeveiliging, Brandbeveiliging, Camerabewaking, Buitenbeveiliging, Toegangscontrole, Personenbeveiliging & eigen R&D.

H-securite

Kolonel Bourgstraat 107 -1140Evere

Russell Finex Nv

Zandvoortstraat 20 Ind C -2800Mechelen

Russell Finex is wereldleider in fijne zeefgaasscheiding. Met onze zeefmachines en filters, waarborgen en verbeteren de reputatie van bedrijven uit alle procesindustrieën over de hele wereld.

Guardis

Rue Des Chasseurs-ardennais Sn -4031Liège

GUARDIS offre une solution de securité informatique pour la PME GUARDIS SECURITE INFORMATIQUE POUR PME security, sécurité, pme, informatique, guardis, firewall, virus, antivirus, backup, network, vpn, monitoring, reporting, ids, ips, qos, sme, smb

Desatex

Marais Fraineaux(aw) 1 -7910Frasnes-lez-anvaing

VAG. Solutions sur mesure pour la protection de votre maison ou la sécurité de l'entreprise: système d'alarme, détection incendie, surveillance caméra, contrôle d'accès, etc VAG : Protection du domicile, sécurité d'entreprise : alarme, surveillance

Verisure

Raketstraat 62 -1130Haren

Verisure is een leverancier van innovatieve diensten op het gebied van home control en biedt professioneel gemonitorde brand- en inbraakalarmsystemen voor woningen en bedrijven.

Weber Security

Autolei 348 -2160Wommelgem

Het Weber Security-team staat 24/24 – 7 dagen/7dagen met meer dan 8 techniekers over gans Antwerpen voor u klaar.Het openen van deuren, herstellen na (poging) inbraak, vervangen van sloten en cilinders en het plaatsen van inbraakwerende deuren.

Econocom Products & Solutions Belux

Place Du Champ De Mars 5 -1050Elsene

Econocom is een dienstverlener gespecialiseerd in het beheer van IT- en telecommunicatiemiddelen van ondernemingen. Daardoor kunnen organisaties de kwaliteit van dienstverlening aan hun gebruikers verbeteren.

Maintenance Partners Wallonie

Rue Des Gerboises(nn) 1 -5100Namur

Het doel van Maintenance Partners is om de best mogelijke oplossingen te bieden voor roterende machines aan haar klanten in alle takken van de industrie tegen een optimale kost.

Ecoloc

Rue Du Travail 9 -1400Nivelles

Ecoloc NV produceert de bekende PVC vloersystemen Lock-Tile® en Multi-Tiles®. Snel & eenvoudig geplaatst, makkelijk in het onderhoud en zeer sterk, kortom: de ultieme bedrijfsvloer en renovatievloer! Kleurrijk of juist rustig, u bepaalt het zelf!

Association Belge Pour La Securite

Rue Des Pépinières Rue Des Pépinières -6860Léglise

Centre de formation et de perfectionnement pour agents de gardiennage situé à Naninne Charleroi Namur Liège Arlon ABS - Association Belge pour la sécurité - Centre de formation et de perfectionnement pour agent de gardiennage - Namur Charleroi Liège

Semaco

Rue Cà'te-d'or 68 -4000Liège

SEMACO: gestion et contrôle du délai, du budget et de la sécurite de vos investissements immobiliers Semaco - Home project,management,coordination, sécurité,planification,semaco,construction,gestion,projet,chantier

Eurofeu

ChaussÉe De Tubize 479 -1420Braine-l'alleud

Verkoop en Onderhoud van brandblussers BENOR EN3Onderhoud, Verkoop en Installatie van brandhaspels EN671Rookmelders verkoop en installatieWaarschuwing en alarminstallatiesSignalisatie en evacuatieplannenOpleidingen brand

Ores

Avenue Jean Monnet 2 -1348Louvain-la-neuve

ORES gère les réseaux de distribution d’électricité et de gaz naturel dans 198 communes. Nous veillons quotidiennement à l’approvisionnement en énergie de quelque 1,3 million de foyers et d’entreprises en Wallonie.

High And Safe

Rupelweg 7 -2850Boom

High & Safe is actief als totaalleverancier van professioneel klim- en toegangsmateriaal voor de professionele markt. Deze hoogwaardige producten voldoen aan de wettelijke eisen en zijn tot stand gekomen door jarenlange ervaring, een...