U zocht op: securite

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fire-proof

Generaal Lemanstraat 38 -2600Berchem

Fire-Proof is invoerder van BURNSTOP en verdeler van een breed gamma brandbeveiligingsproducten. U kan ons gamma op onze website bekijken httpwww.fire-proof.com. Ook voor advies inzake brandbeveiligingswerken kan u steeds bij ons

Agoria

Filip Williotstraat 9 -2600Berchem (antwerpen)

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Cws-boco Belux

Berchemstadionstraat 78 -2600Berchem (antwerpen)

CWS-boco bekleedt een leidende positie op de markt van sanitaire hygi?ne, Huur bv onze handdoekautomaten, zeepdispensers voor de sanitaire hygi?ne of wet floor mops.Wij staan in voor de bijkomende service en dienstverlening.

Trescal

Vosstraat 200 -2600Berchem (antwerpen)

Trescal, de specialist voor al uw kalibraties! Kalibratie van fysische grootheden in onzelaboratoria en bij u ter plaatse. Onze laboratoria zijn geaccrediteerd volgens: ISO-17025 en ISO-17020 waarbij het kwaliteitssysteem voldoet aan ISO-9001.

Adm-elektro

Groenenhoekstraat 35 -2600Berchem (antwerpen)

A.D.M. - Elektro is gespecialiseerd in: inbraakbeveiliging (upgraden van bestaande systemen), CCTV, videofonie, parlofonie en toegangscontrole.