U zocht op: security

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


G4s Secure Solutions

Koning Boudewijnlaan 30 -1800Vilvoorde

G4S is wereldleider in beveiligingsoplossingen, die specialiseert in het outsourcen van business processen in sectoren waar security en safety risico’s beschouwd worden als een strategische bedreiging.

Axi

Molenweg 107 -2830Willebroek

AXI biedt, als ervaren end-to-end partner met een sectorspecifieke aanpak, een breed aanbod aan duurzame, strategische IT-oplossingen en IT-ondersteuning.

Securitas Brussel

Sint Lendriksborre 3 -1120Brussel 12

Securitas is kennisleider in bewaking en beveiliging. Omdat Securitas oog heeft voor de specifieke veiligheidsbehoeftes van elke klant, kent het bedrijf een duurzame en financieel gezonde groei in 40 landen in Noord-Amerika, Europa, Latijns...

Fujitsu Technology Solutions

Marie Curiesquare 12 -1070Anderlecht

Fujitsu is een wereldwijde full-service provider van informatietechnologie en communicatie-oplossingen. Van strategische consultancy tot applicatie- en infrastructuuroplossingen en -services.

Technolec

Hoogkamerstraat 337 -9140Temse

Technolec uit Temse is een value added distributeur van producten en componenten. Technolec heeft twee business Units: Industriële Data Communicatie en Power Products.

Softwareone Belgium

Esplanade 1 -1020Brussel 2

SoftwareONE is a leading global provider of end-to-end software and cloud technology solutions, headquartered in Switzerland.

Venerit

Baasrodestraat 202 -9200Dendermonde

Beveiligt en beschermt het netwerk en de data van jouw kmo voor cyberaanvallen. We denken met je mee en stellen oplossingen voor die je vooruithelpen. Jouw netwerk stellen we helemaal op punt en beheren we op afstand.

P.a.s. - Professional Assistance & Security

Derbystraat 19 -9160Lokeren

P.A.S. bvba. Is een bewakingsonderneming voor uw eigen veiligheid. Bewakingsagenten met jarenlange ervaring die deze willen bundelen om u als klant een zo goed mogelijke service te kunnen bieden en dit waar en wanneer u wenst.

Close Protection Security

Stationsstraat 88 -9450Haaltert

Bent u op zoek naar bewaking voor uw evenementen, seminaries, recepties of feesten Of zoekt u eerder nieuwe bewakingsmedewerkers voor aan het onthaal van uw bedrijf, mensen die toegangscontroles uitvoeren en zorg dragen voor de ve

De Roeve Installations

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve groepeert vijf divisies die op maat industriële diensten leveren voor de meest uiteenlopende sectoren. Elke divisie is gespecialiseerd in een specifiek domein.

Be-security

H De Keersmaekerlaan 57 -1780Wemmel

BE-SECURITY is een erkende beveiligingsonderneming die de klant bijstaat van ontwerp tot installatie en opvolging. Met meerdere merken in ons gamma zoeken wij steeds vrijblijvend de gepaste oplossing. Daardoor zijn wij actief bij

Stanley Security Solutions

Egide Walschaertsstraat 16 -2800Mechelen

In de hedendaagse bedrijfsvoering neemt elektronische beveiliging een steeds belangrijkere plaats in.Specifieke marktsegmenten vragen daarbij om specifieke maatregelen. Bent u op zoek naar een beveiligingsoplossing op maat van uw onderneming?...

Compu-service

Guido Gezellestraat -9470Denderleeuw

Handel in vrachtwagens, bestelwagens | restaurants van het traditionele type | software crm

I.r.i.s.ict

Mechelsesteenweg 542 -1800Vilvoorde

As a Premier IBM Business Partner and being VMware Premies Solutions Provider, I.R.I.S. ICT can offer you a first class service for all your consolidation, implementation, virtualization and IT-management projects.Our engineers (mostly also Cisco-cer

Elva Security

Beemdstraat 12 -2870Puurs

ELVA Security is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole.

Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...