U zocht op: service auto

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Arval Belgium

Ikaroslaan 99 -1930Zaventem

Verhuur op lange termijn van personenwagens en lichte bedrijfswagens van alle merken aan ondernemingen. Naast de financiering beheert Arval het onderhoud en de reparaties, de verzekering, de bijstand, de vervangwagens, de brandstof...

B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Jungheinrich

Esperantolaan 1 -3001Heverlee

Reeds meer dan 50 jaar heeft Jungheinrich zich ontwikkeld tot producerende, logistieke dienstverlener. Dankzij deze ervaring kunnen wij onze klanten alles-omvattende oplossingen voor vrijwel elk logistiek vraagstuk aanbieden.

Athlon Car Lease Belgium

Peutisesteenweg 115 -1830Machelen (brabant)

Athlon is een internationale aanbieder van operationele autoleasing en mobiliteitsoplossingen. Athlon levert meer dan leasewagens alleen. We zijn er voor iedereen die behoefte heeft aan mobiliteitsoplossingen, ongeacht de waarde van uw wagenpark.

Aramark

Waversesteenweg 1110 -1160Brussel 16

Aramark bereidt elke dag duizenden kwalitatieve maaltijden voor bedrijven, scholen, ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen.Bedrijven of instellingen kunnen ook op Aramark een beroep doen voor drank- en voedingsautomaten en facilitaire diensten.

Zf Services Belgium

Avenue Antoon Van Oss 1b 26 -1120Brussel 12

ZF Services Belgium NV is uw specialist in de verkoop en herstelling van alle ZF producten en haar merken ZF Sachs, ZF Lemförder, ZF Boge en ZF Lenksysteme.

Jungheinrich

Esperantolaan 1 -3001Heverlee

Reeds meer dan 50 jaar heeft Jungheinrich zich ontwikkeld tot producerende, logistieke dienstverlener. Dankzij deze ervaring kunnen wij onze klanten alles-omvattende oplossingen voor vrijwel elk logistiek vraagstuk aanbieden.FR Ch

Total Belgium - Total Cards

Handelstraat 93 -1040Brussel 4

Geniet van het grootste netwerk in België met bijna 500 stations verspreid over het hele land, waaronder 25 autosnelwegstations. Welke bestemming u ook kiest, u vindt steeds een Total servicestation op uw weg. Zo hoeft u nooit om te rijden en...

Sandenvendo Benelux

Antoon Van Osslaan 1 -1120Brussel 12

Met meer dan 75 jaar ervaring op de Vending markt staat SandenVendo Benelux garant vooreen uitgebreid assortiment verkoopautomaten voor frisdranken, warme dranken, voeding, brood,snacks, ijsjes en snoep. Daarnaast behoren ook betaalystemen en...

Euroshell

Arnaud Fraiteurlaan 15 - 23 -1050Brussel 5

In België baat Shell een netwerk van 205 stations uit waarvan er zich 7 langs de autosnelwegen bevinden. De winkels verbonden aan de stations bedienen elke dag meer dan 30.000 klanten. Meer dan 90.000 klanten komen dagelijks.

Modern Car Limousine Service

Firmin Lecharlierlaan 85 -1090Brussel 9

In de wereld van luxelimousines met chauffeur biedt Modern Car vandaag één van de grootste vloten van België. Onze specialiteit: zakenlui, officiële bezoeken, toerisme, ... Ons oogmerk: voldoen aan ieders wensen. We zouden u graag tot onze klant...

Network Fuel Cards

Arnaud Fraiteurlaan 15 - 23 -1050Brussel 5

In Belgie baat Shell een netwerk van 205 stations uit waarvan er zich 7 langs de autosnelwegen bevinden. De winkels verbonden aan de stations bedienen elke dag meer dan 30.000 klanten. Meer dan 90.000 klanten komen dagelijks.