U zocht op: service automatisering

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Axi

Molenweg 107 -2830Willebroek

AXI biedt, als ervaren end-to-end partner met een sectorspecifieke aanpak, een breed aanbod aan duurzame, strategische IT-oplossingen en IT-ondersteuning.

Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

Engie Fabricom

Simon Bolivarlaan 34 -1000Brussel 1

Cofely Fabricom is dé Belgische referentie op het vlak van innovatieve technische installaties en diensten voor industriële, energiegerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten. Haar expertise omvat een brede waaier van technische disciplines.

Phi Data

Heide 11 -1780Wemmel

PHI DATA integreert & ondersteunt Auto-ID, Mobile & RTLS oplossingen ter optimalisatie van interne & externe bedrijfsprocessen in de industrie, logistiek, transport, distributie, gezondheidszorg, dienstverlening, nutsectoren & overheidsinstellingen.

Kaeser Kompressoren

Heiveldekens 7 -2550Kontich

KAESER KOMPRESSOREN: Meer perslucht met minder energie!Ons gamma: schroefcompressoren, zuigercompressoren, mobiele compressoren, blowers, drogers, olievrije compressoren, filters, onderdelen, persluchtoutsourcing (perslucht per m³), 24u service, …

Dell Servers

Doornveld 130 -1731Zellik

Electronics en computers voor uw bedrijf.Bezoek de Dell-website voor laptops, netbooks, tablets, desktops, monitoren, servers, opslagapparaten, mobiele telefoons, printers en computeraccessoires.

Vink

Industriepark 7 -2220Heist-op-den-berg

Vink levert het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, blokken, buizen en fittingen en alle andere toepassingen van kunststof halffabrikaten. Hierdoor is Vink uitgegroeid tot de belangrijkste voorraadhouder en distributeur van België.

Sap Belgium & Luxembourg

Olympiadenlaan 2 -1140Brussel 14

SAP is wereldwijd de belangrijkste leverancier van zakelijke software; vandaag werken ruim 89.000 klanten in meer dan 120 landen met SAP`s toepassingen. Het aanbod komt tegemoet aan de behoeften van alle bedrijven: van oplossingen voor KMO`s tot...

Novoferm Industrie

Boomsesteenweg 75 -2630Aartselaar

Novoferm Industrie is leverancier en installateur van alle mogelijke dock- en doortoepassingen terug te vinden in een industrieel karakter. Van sectionaalpoorten tot high-tech snelle roldeuren, van laadbruggen tot wielblokkeersystemen en stalen...

Cgi Belgium

Leonardo Da Vincilaan 19 -1831Diegem

CGI is een global IT, business process services provider en it consult. De dienstverlening van CGI is business- en ICT consultancy, systeemintegratie en It outsourcing.

Vme Service & Engineering

Weynesbaan 144 -2820Bonheiden

VME, Service & Engineering is als vertegenwoordiger van verschillende fabrikanten en met een rijke ervaring in automatisatie en integratie, uitgegroeid tot een volwaardige partner in het automatiseren van verpakking? en doseersystemen.

Intersystems Benelux

Medialaan 32 -1800Vilvoorde

InterSystems levert al meer dan 30 jaar geavanceerde softwaretechnologieën voor het snel bouwen en integreren van applicaties aan de laagste kost. Wereldwijd toonaangevend in de Zorgsector, worden de oplossingen van InterSystems ook op grote...

Buhlmann

Hermesstraat 2 -1930Zaventem

Buhlmann; meer dan 80 jaar ervaring in Rolling Stocks, werktuigmachines en robotintegratie

Mastermail

Wijgmaalsesteenweg 108 -3012Leuven

MASTERmail print, personaliseert, sorteert en verzendt grote volumes zakelijke post en direct mailing campagnes in de vorm van brieven, folders en postkaartjes.

B2c Europe (belgium)

Maalbeekweg 17 -1930Zaventem

B2C Europe, uw vertrouwenspartnerB2C Europe is een zelfstandige operator gespecialiseerd in in de organisatie en optimalisatie van internationale post- en pakketverzendingen.

Espera Belgium

Pleinstraat 33 -3220Holsbeek

Gespecialiseerd in de automatisatie van diverse industrieën d.m.v. (weeg)etiketteer- en codeeroplossingen, visuele controle systemen, databeheerprogramma’s en on-line integratie van deze systemen in uw ERP. Gerenommeerde service inclusief !!!

Kaiser + Kraft

Jan Emiel Mommaertslaan 20 -1831Diegem

Wij bieden u individuele E-business oplossingen die op uw eisen en doelen zijn afgestemd. In meer dan 200 e-projecten met tot 30 verschillende formats en ca. 25 verschillende classificaties konden klanten naar tevredenheid worden bediend.

Koning & Hartman

Woluwelaan 31 -1800Vilvoorde

Met ruim 550 medewerkers levert Koning & Hartman producten en diensten voor met name industriële, telecom, water- en energie-infrastructuren; totaaloplossingen waarmee de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers sneller, beter en goedkoper worden.

Xepos

Jetse Laan 28 -1081Koekelberg

XePOS overbrugt de kloof tussen uw businessprocessen en IT met daadkrachtige IT-oplossingen. Met onze IT-oplossingen zorgen we ervoor dat de processen efficiënter en sneller zullen functioneren.

Exact Software Belgium

Koningin Astridlaan 166 -1780Wemmel

Exact Software, is een internationaal leverancier van zakelijke-, boekhoud- en ERP-software die zowel éénmanszaken, starters, KMO’s als internationale bedrijven ondersteunt in het efficiënt organiseren van haar belangrijkste bedrijfsprocessen.