U zocht op: service client

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tradas

Tervurenlaan 155 -1150Brussel 15

Consultancy- en full service vertaalbureau te Brussel. 25 jaar expertise. Uw gesprekspartner bij uitstek voor al uw projecten, van een dringende vertaling voor uw website tot de lokalisatie van uw technische documentatie in 20 talen.

Fujitsu Technology Solutions

Marie Curiesquare 12 -1070Anderlecht

Fujitsu is een wereldwijde full-service provider van informatietechnologie en communicatie-oplossingen. Van strategische consultancy tot applicatie- en infrastructuuroplossingen en -services.

Ernst & Young

De Kleetlaan 2 -1831Diegem

We verlenen globale diensten om u te helpen het vertrouwen van uw investeerders te behouden, uw risico`s te managen, uw controlesystemen te versterken en uw potentieel optimaal te verwezenlijken.

Alfa Solutions

Processiestraat 2 -8790Waregem

Alfa solutions is al meer dan 25 jaar een betrouwbare IT-partner voor heel wat ondernemingen. Onze toekomstgerichte visie en ons langetermijndenken maakt van ons een soliede metgezel voor uw IT-infrastructuur, databescherming, enz.

Robert Half

Stationsstraat_02 34 -1702Groot-bijgaarden

Robert Half International (NYSE: RHI) werd opgericht in 1948 en is marktleider in gespecialiseerde rekrutering. Robert Half is een erkende en toonaangevende speler op het vlak van professionele rekrutering en consultingdiensten.

Deduco Europe

Beneluxpark 33 -8500Kortrijk

DeDuCo Europe is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en de implementatie van hoogst efficiënte `Customer Relationship Management`-softwareoplossingen voor de West-Europese markt.

Officeteam

Alfons Gossetlaan 28 A -1702Groot-bijgaarden

OfficeTeam maakt deel uit van Robert Half International Inc. Het bedrijf werd opgericht in 1948 en is marktleider op het vlak van gespecialiseerde permanente en tijdelijke rekrutering (symbool NYSE RHI). Robert Half is een erkende

Aac

Straatsburgdok Noordkaai 21 -2030Antwerpen 3

AAC nv is sinds 1989 actief als Inbound Contact Center en dit 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Door een grondige kennis in de sector is AAC sinds jaar en dag een waardige topper op haar terrein. Het werken met geavanceerde technologieën, gekoppeld aan...

Aramark

Waversesteenweg 1110 -1160Brussel 16

Aramark bereidt elke dag duizenden kwalitatieve maaltijden voor bedrijven, scholen, ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen.Bedrijven of instellingen kunnen ook op Aramark een beroep doen voor drank- en voedingsautomaten en facilitaire diensten.

Euler Hermes Belgium

Kunstlaan 56 -1000Brussel 1

Als kredietverzekeraar staan wij in voor de analyse en de opvolging van de solvabiliteit van uw klanten in België en in het buitenland, alsook voor de inning van uw onbetaalde facturen en de vergoeding van uw verliezen.

Quadient

Ikaroslaan 37 -1930Zaventem

Als historische leider van de postverwerking biedt Neopost de beste oplossingen inzake documentbeheer en klantcommunicatie die ruime personaliserings- en multi-channel mogelijkheden biedt.

Abc-groep

Franseweg 31 -2920Kalmthout

ABC-Groep is de overkoepelende entiteit van vier IT-dienstenleveranciers met elk een eigen specialisatie en expertisegebied: ACE, Beyond-it, Cereus.be en DynApps.

Zappware

Ilgatlaan 21 -3500Hasselt

Zappware biedt innovatieve gebruikersinterfaceontwerp- en video-backoffice-oplossingen voor digitale tv-services op elk scherm, elk apparaat, elk netwerk: DVB, IPTV, Hybrid, OTT.

Kern Selection

Heizel Esplanade 65 -1020Brussel 2

Acerta is een toonaangevende, moderne en dynamische sociale dienstengroep voor professionals en particulieren. Acerta zoekt in zijn partnership met de klant samen naar krachtige oplossingen.

Portakabin Belgium

Schaarbeekstraat 15 -9120Melsele

Portakabin, europese leider in het bouwen van tijdelijke kwaliteitsvolle gebouwen, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw voor elk denkbare toepassingen: kantoren, scholen, ziekenhuizen, praktijken, apotheken, winkels, kantines,...

Portakabin Belgium

Avenue De L'industrie 16 -1420Braine-l´alleud

Portakabin, Europese leider in het bouwen van tijdelijke kwaliteitsvolle gebouwen, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw voor elk denkbare toepassingen:kantoren, scholen, ziekenhuizen, praktijken, apotheken, winkels, kantines, ...

Adafi

Houwaartstraat 200 -3270Scherpenheuvel

Wij bieden oplossingen voor CRM (Customer Relationship Management of klantenrelatiebeheer) en boekhouding/ERP met oplossingen, zoals Maximizer CRM, Unit4-Multivers, Venice Boekhouding & Facturatie en QuoteWerks.

Collishop Professional

Bilkensveld 8 -1500Halle

ColliShop Professional bundelt alle non-fooddiensten van Colruyt Group voor professionals. Wij bieden geschenkkaarten, loyaltyprogramma?s, incentives, ?

Ores

Avenue Jean Monnet 2 -1348Louvain-la-neuve

ORES gère les réseaux de distribution d’électricité et de gaz naturel dans 198 communes. Nous veillons quotidiennement à l’approvisionnement en énergie de quelque 1,3 million de foyers et d’entreprises en Wallonie.

Belgian Shell

Arnaud Fraiteurlaan 15-23 -1050Brussel 5

In België baat Shell een netwerk van 205 stations uit waarvan er zich 7 langs de autosnelwegen bevinden. De winkels verbonden aan de stations bedienen elke dag meer dan 30.000 klanten. Meer dan 90.000 klanten komen dagelijks naar een Shell station ..

Euroshell

Arnaud Fraiteurlaan 15 - 23 -1050Brussel 5

In België baat Shell een netwerk van 205 stations uit waarvan er zich 7 langs de autosnelwegen bevinden. De winkels verbonden aan de stations bedienen elke dag meer dan 30.000 klanten. Meer dan 90.000 klanten komen dagelijks.

Monster Belgium

Leonardo Da Vincilaan 19a -1831Diegem

Vind je ideale job online - Haal meer uit je cv.Doorzoek duizenden aanbiedingen, ga op zoek naar tips over sollicitaties en plaats zelf je cv online zodat rekruteerders je kunnen contacteren

Sodexo

Pleinlaan 15 -1050Brussel 5

Sodexo biedt haar klanten verschillende motivatietools aan. De papieren en elektronische maaltijdcheque, de cadeaucheque, de ecocheque, de sport en cultuurcheque, de dienstencheque, Salesprize en ook Vivaboxes.

Nassau Door

Denderstraat 29 -1770Liedekerke

Wie aan hoogwaardige industriele sectionaalpoorten denkt, zegt NASSAU. NASSAU heeft ervaring in het ontwerpen en produceren van sectionaalpoorten. Niet toevallig is NASSAU een van de grootste en meest toonaangevende ondernemingen in de branche.

Dell

Doornveld 130 -1731Zellik

Electronics en computers voor uw bedrijf.Bezoek de Dell-website voor laptops, netbooks, tablets, desktops, monitoren, servers, opslagapparaten, mobiele telefoons, printers en computeraccessoires.

Exact Software Belgium

Koningin Astridlaan 166 -1780Wemmel

Exact Software, is een internationaal leverancier van zakelijke-, boekhoud- en ERP-software die zowel éénmanszaken, starters, KMO’s als internationale bedrijven ondersteunt in het efficiënt organiseren van haar belangrijkste bedrijfsprocessen.

Hansgrohe

Internationalelaan 55k -1070Anderlecht

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Sap Belgium & Luxembourg

Olympiadenlaan 2 -1140Brussel 14

SAP is wereldwijd de belangrijkste leverancier van zakelijke software; vandaag werken ruim 89.000 klanten in meer dan 120 landen met SAP`s toepassingen. Het aanbod komt tegemoet aan de behoeften van alle bedrijven: van oplossingen voor KMO`s tot...

Mercuri International

Belgicastraat 1 -1930Zaventem

Taking (your) Sales to a Higher Level, daar gaan we voor ! De succesvolle methoden van Mercuri International zijn ontwikkeld om uw sales resultaten te verhogen. Of het nu gaat over uw sales team of over uw sales management, onze trainingen gaan u...

Phi Data

Heide 11 -1780Wemmel

PHI DATA integreert & ondersteunt Auto-ID, Mobile & RTLS oplossingen ter optimalisatie van interne & externe bedrijfsprocessen in de industrie, logistiek, transport, distributie, gezondheidszorg, dienstverlening, nutsectoren & overheidsinstellingen.

Buhlmann

Hermesstraat 2 -1930Zaventem

Buhlmann; meer dan 80 jaar ervaring in Rolling Stocks, werktuigmachines en robotintegratie

Lastek Belgium

Toekomstlaan 50 -2200Herentals

Oerdegelijke lasapparatuur. Gespecialiseerde laselektroden, lasdraad en TIG-lasstaven. Plasma snijbranders en lasrookafzuiging. Het merk voor professionals, met gedegen service na verkoop”.

Field Quality Control

Oudaan 15 -2000Antwerpen 1

Field Quality Control is in 1986 opgericht door Monique Lambert. Een persoonlijke begeleiding en een doorgedreven inzicht in uw onderzoeksproblematiek zijn haar uitgangspunten.

Konica Minolta Business Solutions

Berkenlaan 8 -1831Diegem

Konica Minolta is een dynamisch en innovatief bedrijf, dat staat voor continue vernieuwing van inspirerende producten en diensten in de wereld van kopieertoestellen, faxen en kleurenprinters; een wereld van multifunctionele toestellen.

Edenred Belgium

Vorstlaan 165 -1160Oudergem

Edenred leider in voorafbetaalde diensten met zijn sterproducten; Ticket Restaurant®, Ticket Compliments® en Ticket EcoCheque®.

Management Systems

Rue De Houtain (gd Ht) 31 C -4280Hannut

reception de client, grande discretion, service plus rapide, gestion des rendez-vous, analyse des besoins, gestion rationnelle, meilleure communication, appel simple, gestion de files, gestion de client, leconfort d'attente, service et produit, stati

Society For Worldwide Interbank Financial Telecommunication

Avenue Adèle 1 -1310La Hulpe

SWIFT - Home SWIFT - Home BIC,Lazaro Campos,Client reach,European harmonisation,Securities and derivatives,Achieve more together,Emerging markets,SEPA,Giovannini,TARGET2,Payments,Trade services,Supply chain,Custody services,Financial messaging,Operat

Open2

Leopoldlaan 114 -9400Ninove

About Company profile About * Consultancy Unix / Linux Open Source Storage Backup Server Virtualisation Thin Client Clients Support Contact Who are we ? Open2 is a company offering a range of services in the consultancy and IT-Services arena. We beli

Perdaen-dehooghe

Anthonis De Jonghestraat 1 -9100Sint-niklaas

Engineering en realisatie van op maat gemaakte machines.

Unil Lubricants

Bergensesteenweg 713 -1600Sint-pieters-leeuw

Unil Lubricants is een smeermiddelenspecialist. nil Lubricants produceert meer dan 500 verschillende types oli?n en vetten

Maintenance Partners

Vitshoekstraat 6 -2070Zwijndrecht

Maintenance Partners biedt een volledige service voor het onderhoud, reparatie en revisie van uw roterende machines, op de site en in onze workshops.

Winlock Systems

Weverslaan 32 -9160Lokeren

Winlock, met hoofdzetel te Lokeren, is reeds meer dan 10 jaar actief in de productie van industriële brandwerende poorten. Brandwerendheid is echter niet de enige eigenschap want elke Winlock poort doet ook dienst als functionele poort

Task Industriele Milieutechnieken

Kerkhofstraat 33 -2220Heist-op-den-berg

Task ontwerpt en realiseert installaties op het gebied van industriële luchtzuivering, geurbestrijding, afvalwaterzuivering en waterbehandeling. Renovatie en optimalisatie van bestaande installaties. Van advies tot en met sleutel-op-de-deur units.

Jige Publicite

Rue Albert 1er(far) 25 -6240Farciennes

Untitled Document Home Services Jobs Contact Paradoxalement, les sociétés qui se focalisent sur les valeurs plutà't que sur les profits, finissent par améliorer leurs résultats. Charles Garfield Client Zone JiGe sprl - Rue Albert 1er, 25 - B-6240 Far

Techne It Solutions

Gasthuisstraat 54 -1760Roosdaal

Techne IT solutions staat voor advies op maat en onmiddellijke ondersteuning voor heel uw organisatie. Ons team van 10 medewerkers doet er alles aan om uw organisatie zo efficiënt mogelijk te laten functioneren.

Centre C

Ooilamstraat 47 -9000Gent

Centre C is a service company who loves to be involved in big and small Real Estate Projects. In short: Centre C brings his Client a range of professional competences: Concept, Coordination, Control, Consultancy, Whats in a name?

Allbox Emballages

Parc Ind. Des Hauts Sarts Parc Ind. Des Hauts Sarts -4040Herstal

PACKAGING DEGEN, Nous mettons le cartons dans tous ces états , 40 ans d'expérience dans le domaine de l'emballage industriel, 20 Personnes complètement dédiées au service du client.Degen Packaging S.A. / N.V. Parc industriel - 4800 Petit-Rechain - Be

Idea Strategische Economische Consulting

Kunstlaan 1-2 -1210Sint-joost-ten-node

IDEA Consult is specialised in research based consultancy. It is part of the ECORYS group. Its services range from analysis to strategy formulation and monitoring in a wide set of business areas and sectors. Its key assets are client orientation, ind

Sofics

Brugse Baan 188a -8470Gistel

Research-based business produces electronic, video and vision technologies that generate successful new products and services for worldwide client base Sarnoff Corporation

Organica

De Frélaan 219 -1180Ukkel

Organica Accueil | Contact | Espace client Organica Services Solutions Clients Réalisations Organica Identité Organica est active dans le secteur ICT (Information & Communication Technology). Son objectif est de répondre aux besoins de gestion et de

Flex Advocaten

Kapellestraat 33 -9220Hamme (vl.)

Vaak is een grondige analyse van uw bedrijf en van uw belangrijkste contractuele documenten een goede stap in de richting naar succes! Bij onze incassoservice stellen wij één doel centraal: een snelle inning van uw vorderingen.

Maxi-toys International

Chaussée De Bruxelles 720 -1410Waterloo

Vigicam

Rue Bonry(plx) 170 -4122Neupré

Fournir à  chaque client, les services professionnels nécessaires, tout au long de son projet d'implantation d'un système de sécurité, avec les outils et les méthodes de travail les plus perfectionnées sur le marché.

Ideal Center

Jerusalemstraat 44 -1030Schaarbeek

.: YooHosting.com :. Domaine : idealcenter.be Services YooHosting Accueil Nom de domaine Pack hébergement Espace FTP Template WEB Template WEB Accès Webmaster Panel Client Panel d'admin Webmail Contact Admin : email Cet hébergement à été réservé pour

1000 Outils

Rue De La Poteresse(bu) 190 -5004Namur

UN SPECIALISTE A VOTRE SERVICE ! BIENVENUE CHEZ 1000 OUTILS

Advia

Lambrechtshoekenlaan 240 -2170Merksem (antwerpen)

Advia biedt organisaties structurele oplossingen inzake credit management. De organisatie wordt daarbij in zijn geheel bekeken (zgn. “helicopterview”) doch als uitgangspunt geldt steeds het bedrijfseconomisch perspectief.

Cheyns

Zwingelaarsstraat 7 -8500Kortrijk

Als één van de belangrijkste elektrotechnische groothandels in de Belgische markt biedt Cheyns een uiterst omvangrijk assortiment op vlak van elektro-technische producten voor de elektro-professional.

H. Essers

Transportlaan 4 -3600Genk

Logistieke dienstverlener H.Essers biedt gepersonaliseerde en geïntegreerde transport- en logistieke oplossingen over heel Europa.

Reflexor

Schatting 66 -8210Zedelgem

Reflexor is a dynamic innovative distributing shoe company for the Benelux and France, who wants to narrow the distance between client and consumer. Baldo , Reflexor, Fargeot, Pindière, Schein, Abeba, Ströber, Meissen, Alma,Orthomejor are our referen

Duvall

Ambachtsweg 22 -9820Merelbeke

Vlot en efficiënt vergaderen door maximale technologische ondersteuning:discussiesystemen, videoconferencing, simultaanvertaling (techniek én tolken),votingsystemen…duvall levert oplossingen op maat, volledig afgestemd op de klant en het event.

Domo Sports Grass

Industriepark-west 43 -9100Sint-niklaas

Domo® Sports Grass is het kunstgrasmerk voor sporttoepassingen van Sports & Leisure Group NV. Ons bedrijf ontwikkelt, produceert, verkoopt en installeert wereldwijd hoogkwalitatief kunstgras.

De Client

Nationalestraat 60 -2000Antwerpen

Kapsalon

Bal Client

Haachtsesteenweg 299 -1030Schaarbeek

Agadir

Rue Des Sablières 7 -6200Châtelet

Restaurant Marocain umplanté aà Chatelet depuis 15 ans, notre but est la satisfaction de nos client en leur offrant une cuisine de qualité à bon prix Restaurant Agadir Châtelet Accueil

Bti Studios

Ninovesteenweg 198 -9320Aalst

We accelerate our vision to be a technology leader by providing innovative solutionsto better streamline the growing complexity in meeting client needs

Lead Agency

Rue Haute 38 -1340Ottignies Lln

Des stratégies digitales impactantes et durables pour plus de leads et améliorer l’expérience client.

Asbl Metalgroup Eta

Rue Du Débarcadère 61 -6001Charleroi

Carrier Europe

Rue De L'industrie 20 -1400Nivelles

Carrier Vibrating Home | Contact Us | Client/Rep Area | Site Map | Search About Carrier Industries & Products Sales & Service Literature The Flash Player are needed.. Contact Us Carrier Vibrating Equipment, Inc. Louisville, KY, USA 502-969-3171 cve@c

Ipg Belgie

Woluwelaan 158 -1831Diegem

IPG benut het hele scala van contactcenter diensten. Door de juiste combinatie van mensen en technologie brengen we elk project tot een succesvol einde. We cre?ren unieke oplossingen voor unieke klanten.

Touch Incentive Marketing

Oude Steenweg 67 -2530Boechout

Onze insteek is om uw doelstellingen op het gebied van sales, marketing of loyalty in het algemeen te realiseren. Onze jarenlange ervaring in diverse industrieën alsmede met toonaangevende organisaties helpen u tot betere pre

Stassin

Avenue Du Roi Chevalier(n.) 128 -7020Mons

To The Dot

Kerkstraat 2 -8560Wevelgem

To The Dot ontwikkelt voor u datasystemen op maat voor uw website, voor intra- of extranetten of voor client-server relaties.

B-vitrees

Rue De La Croix Limont Rue De La Croix Limont -5363Hamois

Bienvenue sur www.b-vitrees.com Cher visiteur, www.b-vitrees.com est en construction Cher client Une question quelconque ? N'hésitez donc pas à visiter nos FAQ ou notre support - FAQ - Support Pour de plus amples informations : IEBS SPRL rue d'Emines

Via Group

Vliegveld 701 -1820Steenokkerzeel

Demavia Message du CEO Notre équipe Nos installations Données financières Conditions de vente Offres d'emploi Confidentialité Demavia Airlines est avant tout une équipe motivée, toute entière tournée vers le client, qu'il soit passager, transitaire c

Ortec Belgium

Leuvensesteenweg 350 -3190Boortmeerbeek

ORTEC - Professionals in Planning ORTEC supports clients to make the right decisions on a strategic, tactical and operational level. ORTEC in Financial Risk Management Services for Asset Liability Management, Performance Evaluation and Risk Managemen