U zocht op: service client

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tradas

Tervurenlaan 155 -1150Brussel 15

Consultancy- en full service vertaalbureau te Brussel. 25 jaar expertise. Uw gesprekspartner bij uitstek voor al uw projecten, van een dringende vertaling voor uw website tot de lokalisatie van uw technische documentatie in 20 talen.

Ernst & Young

De Kleetlaan 2 -1831Diegem

We verlenen globale diensten om u te helpen het vertrouwen van uw investeerders te behouden, uw risico`s te managen, uw controlesystemen te versterken en uw potentieel optimaal te verwezenlijken.

Fujitsu Technology Solutions

Marie Curiesquare 12 -1070Anderlecht

Fujitsu is een wereldwijde full-service provider van informatietechnologie en communicatie-oplossingen. Van strategische consultancy tot applicatie- en infrastructuuroplossingen en -services.

Robert Half

Stationsstraat_02 34 -1702Groot-bijgaarden

Robert Half International (NYSE: RHI) werd opgericht in 1948 en is marktleider in gespecialiseerde rekrutering. Robert Half is een erkende en toonaangevende speler op het vlak van professionele rekrutering en consultingdiensten.

Officeteam

Alfons Gossetlaan 28 A -1702Groot-bijgaarden

OfficeTeam maakt deel uit van Robert Half International Inc. Het bedrijf werd opgericht in 1948 en is marktleider op het vlak van gespecialiseerde permanente en tijdelijke rekrutering (symbool NYSE RHI). Robert Half is een erkende

Econocom Products & Solutions Belux

Place Du Champ De Mars 5 -1050Elsene

Econocom is een dienstverlener gespecialiseerd in het beheer van IT- en telecommunicatiemiddelen van ondernemingen. Daardoor kunnen organisaties de kwaliteit van dienstverlening aan hun gebruikers verbeteren.

Euler Hermes Belgium

Kunstlaan 56 -1000Brussel 1

Als kredietverzekeraar staan wij in voor de analyse en de opvolging van de solvabiliteit van uw klanten in België en in het buitenland, alsook voor de inning van uw onbetaalde facturen en de vergoeding van uw verliezen.

Quadient

Ikaroslaan 37 -1930Zaventem

Als historische leider van de postverwerking biedt Neopost de beste oplossingen inzake documentbeheer en klantcommunicatie die ruime personaliserings- en multi-channel mogelijkheden biedt.

Kern Selection

Heizel Esplanade 65 -1020Brussel 2

Acerta is een toonaangevende, moderne en dynamische sociale dienstengroep voor professionals en particulieren. Acerta zoekt in zijn partnership met de klant samen naar krachtige oplossingen.

Collishop Professional

Bilkensveld 8 -1500Halle

ColliShop Professional bundelt alle non-fooddiensten van Colruyt Group voor professionals. Wij bieden geschenkkaarten, loyaltyprogramma?s, incentives, ?

Monster Belgium

Leonardo Da Vincilaan 19a -1831Diegem

Vind je ideale job online - Haal meer uit je cv.Doorzoek duizenden aanbiedingen, ga op zoek naar tips over sollicitaties en plaats zelf je cv online zodat rekruteerders je kunnen contacteren

Sodexo

Pleinlaan 15 -1050Brussel 5

Sodexo biedt haar klanten verschillende motivatietools aan. De papieren en elektronische maaltijdcheque, de cadeaucheque, de ecocheque, de sport en cultuurcheque, de dienstencheque, Salesprize en ook Vivaboxes.

Exact Software Belgium

Koningin Astridlaan 166 -1780Wemmel

Exact Software, is een internationaal leverancier van zakelijke-, boekhoud- en ERP-software die zowel éénmanszaken, starters, KMO’s als internationale bedrijven ondersteunt in het efficiënt organiseren van haar belangrijkste bedrijfsprocessen.

Sap Belgium & Luxembourg

Olympiadenlaan 2 -1140Brussel 14

SAP is wereldwijd de belangrijkste leverancier van zakelijke software; vandaag werken ruim 89.000 klanten in meer dan 120 landen met SAP`s toepassingen. Het aanbod komt tegemoet aan de behoeften van alle bedrijven: van oplossingen voor KMO`s tot...

Mercuri International

Belgicastraat 1 -1930Zaventem

Taking (your) Sales to a Higher Level, daar gaan we voor ! De succesvolle methoden van Mercuri International zijn ontwikkeld om uw sales resultaten te verhogen. Of het nu gaat over uw sales team of over uw sales management, onze trainingen gaan u...

Open2

Leopoldlaan 114 -9400Ninove

About Company profile About * Consultancy Unix / Linux Open Source Storage Backup Server Virtualisation Thin Client Clients Support Contact Who are we ? Open2 is a company offering a range of services in the consultancy and IT-Services arena. We beli

Edenred Belgium

Vorstlaan 165 -1160Oudergem

Edenred leider in voorafbetaalde diensten met zijn sterproducten; Ticket Restaurant®, Ticket Compliments® en Ticket EcoCheque®.

Society For Worldwide Interbank Financial Telecommunication

Avenue Adèle 1 -1310La Hulpe

SWIFT - Home SWIFT - Home BIC,Lazaro Campos,Client reach,European harmonisation,Securities and derivatives,Achieve more together,Emerging markets,SEPA,Giovannini,TARGET2,Payments,Trade services,Supply chain,Custody services,Financial messaging,Operat

Konica Minolta Business Solutions

Berkenlaan 8 -1831Diegem

Konica Minolta is een dynamisch en innovatief bedrijf, dat staat voor continue vernieuwing van inspirerende producten en diensten in de wereld van kopieertoestellen, faxen en kleurenprinters; een wereld van multifunctionele toestellen.

Techne It Solutions

Gasthuisstraat 54 -1760Roosdaal

Techne IT solutions staat voor advies op maat en onmiddellijke ondersteuning voor heel uw organisatie. Ons team van 10 medewerkers doet er alles aan om uw organisatie zo efficiënt mogelijk te laten functioneren.

Ideal Center

Jerusalemstraat 44 -1030Schaarbeek

.: YooHosting.com :. Domaine : idealcenter.be Services YooHosting Accueil Nom de domaine Pack hébergement Espace FTP Template WEB Template WEB Accès Webmaster Panel Client Panel d'admin Webmail Contact Admin : email Cet hébergement à été réservé pour

Organica

De Frélaan 219 -1180Ukkel

Organica Accueil | Contact | Espace client Organica Services Solutions Clients Réalisations Organica Identité Organica est active dans le secteur ICT (Information & Communication Technology). Son objectif est de répondre aux besoins de gestion et de

Idea Strategische Economische Consulting

Kunstlaan 1-2 -1210Sint-joost-ten-node

IDEA Consult is specialised in research based consultancy. It is part of the ECORYS group. Its services range from analysis to strategy formulation and monitoring in a wide set of business areas and sectors. Its key assets are client orientation, ind