U zocht op: showroom bouwmaterialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Verhoeven Duffel

Mechelsebaan 83 -2570Duffel

Vloeren en tegels Verhoeven biedt u een groot assortiment aan exclusieve maar betaalbare vloeren en tegels. Wij beschikken over een eigen plaatsingsdienst. Kom een kijkje nemen in onze grote showroom te Duffel !

Euro Depot Bvba

Frans Baetenstraat 23-25 -2100Deurne (antwerpen)

Alle bouwmaterialen! Weldra ook showroom voor vloer- en wandtegels.

Demeyco Elewaut

Eduard Prissestraat 92 -9100Sint-niklaas

Karmen en Tom van Demleyco Elewaut heten u van harte welkom voor alle types haarden en kachels. Neem een kijkje op onze website of spring eens binnen in onze showroom!

Lemmens Tegels

Steenweg Op Blaasveld 97 -2801Heffen-mechelen

Kwalitatieve keramische tegels die je interieur af maken. Waar inspiratie, kwaliteit en advies zorgen voor een unieke omgeving.

Lux Spas

Drevendaal 13 -2860Sint-katelijne-waver

Uw thuis, tuin en privé wellnesswellness wonen lux-spas mechelen kopen infraroodcabineDrukke agenda`s en stress zijn niet meer weg te denken uit ons hedendaagse leven.

Tsv Paints

Dynamicalaan 21 -2610Wilrijk (antwerpen)

In onze ruime showroom vindt u de nieuwste collecties verf en interieur-decoratie van alle topmerken. Daarnaast stellen we alle mogelijke kleuren samen op aanvraag. Gecombineerd met vakkundig en technisch advies is de keuze snel gemaakt.

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Verhaert & Co

Ter Stratenweg 35 -2520Oelegem

Verhaert & Co, al vier generaties dé specialist in glastegels.

Dakdepot

Glasstraat 47 -2170Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.