U zocht op: silicone

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Proclima

Toekomstlaan 16 B P -2900Schoten

Proclima verhuurt en verkoopt gereedschap en ijzerwaren. Sterk in service en assortiment. Uw probleem = onze zorg.

Industrial Automotive Services

Nieuwlandstraat 6c -9120Melsele

Automotive Services (IAS).Als officieel verdeler van het Eurol gamma voor België en Luxemburg kunnen wij u een uitgebreid gamma aanbieden van oliën, vetten, winterproducten en toebehoren.

Junta Polymers

Brechtsebaan 30-36 -2900Schoten

Junta Polymers is een belangrijke verdeler binnen Europa voor rubber-, silicone- en vitonplaten alsook technische kunststoffen met een zeer goede prijs / kwaliteit factor. Wij opereren vanuit Schoten nabij Antwerpen en dus centraal gelegen in Europa.

Mavom

Satenrozen 1a -2550Kontich

MAVOM is sinds 1938 specialist in de productie, marketing en verkoop van hoogwaardige chemische producten voor industriële toepassingen.

Anka

Wijnegembaan 4 -2900Schoten

Anka Kabels Nv, ervaren kabelpartner voor o.a. elektrische kabels of elektrische draden. Anka uit Schoten beschikt over speciale kabels: coaxiale kabels, stuurkabels, controlflexkabels, siliconenkabels, scheepskabels en glasvezelkabels.

Ara

Bouwelven 4 -2280Grobbendonk

Ara Nv is gespecialiseerd in hoogwaardige transferdruk voor een brede waaier van toepassingen op sport-, werk- en promotionele kledij, en sublimatieprints (bulk).

Bruco Medical Services

Sint-jansveld 11/a -2160Wommelgem

Bruco Medical Services NV werd opgericht in 1992 als distributeur van Eurosilicone implantaten voor plastische heelkunde, aangevuld met een gamma rimpelbehandelingsproducten