U zocht op: sleutel op de deur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Stonehouse

Braamstraat 31 -3471Kortenaken

Sleutel-op-de-deur woningbouw met Stonehouse, dat voelt goed. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering van je sleutel-op-de-deur woning, op ons kan je bouwen.

S.a.s.

Betekomsesteenweg 91 -3130Begijnendijk

Groothandel in automatische poort-en hekopeners. Hoofdverdeler gibidi.Automatisatie van garagepoorten, slagbomen en hekken. Ook videofonie of videoparlofonie. S.A.S. bvba - Draaihekken, Schuifhekken, Garagepoorten, Slagbomen, Toe

Structabo E.c.v.

Winkelomseheide 233 -2440Geel

Structabo een familiebedrijf opgericht in 1979 gespecialiseerd in het bouwen van sleutelopdedeurwoningen, villa`s en appartementen laat uw droom werkelijkheid worden.

Structabo E.c.v.

Winkelomseheide 233 -2440Geel

In Vlaanderen worden per jaar ongeveer 10.000 woningen gebouwd door sleutelopdedeurbedrijven.Een duidelijk bewijs dat deze bouwformule bij een groot publiek inslaat.

Algemene Bouwwerken En Promotie Rappoort

Bruggelandenstraat 10 -3120Tremelo

Al meer dan 35 jaar bouwt Rappoort bvba klassieke of moderne eengezins- of meergezinswoningen. Dit kan gaan van ruwbouw, winddicht bouwen, nieuwbouw, verbouwingen, … tot een volledig afgewerkte sleutel-op-de-deurwoning.

Stessens

Winkelomseheide 221 -2440Geel

Als familiale onderneming heeft Bouwbedrijf Stessens zich gespecialiseerd in het bouwen van privé-woningen"sleutel op de deur", volgens de traditionele bouwmethode.

Blok Security Mecanics

Herenthoutseweg 145 -2200Herentals

Blok Security is een klein bedrijf met uitgebreide mogelijkheden en dienstenOnze slogan is niet voor niets " veiligheid en comfort voor woning en bedrijf "Wij bieden u een gamma dat start met het bijmaken van een sleutel tot hetvervangen van...

Task Industriele Milieutechnieken

Kerkhofstraat 33 -2220Heist-op-den-berg

Task ontwerpt en realiseert installaties op het gebied van industriële luchtzuivering, geurbestrijding, afvalwaterzuivering en waterbehandeling. Renovatie en optimalisatie van bestaande installaties. Van advies tot en met sleutel-op-de-deur units.

Europ Etal

Wijgmaalsesteenweg 1 -3020Herent

Europ Etal biedt een ruim assortiment aan van : warenpresentatie, winkelinrichtingen, interieurinrichting, etalageartikelen, etalagepoppen - bustes, kleerhangers, kapstokken, verpakkingen, draagtassen ...

Herbo

Sint-corneliusstraat 13 -2440Geel

herbo legt zich toe op:Woningbouw, Villabouw en Appartementsbouw, Ruwbouw en Sleutel op de deur, Nieuwbouw en Verbouwing, Bouwpromotie ...