U zocht op: sleutel op deur bouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Stonehouse

Braamstraat 31 -3471Kortenaken

Sleutel-op-de-deur woningbouw met Stonehouse, dat voelt goed. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering van je sleutel-op-de-deur woning, op ons kan je bouwen.

Home Projekt

Haachtsesteenweg 506/1 -1910Kampenhout

Wij zijn reeds meer dan 15 jaar actief in dewoning- en villabouw. U kan steeds bij ons terecht voor een – volledig vrijblijvend – voorontwerp met bijhorende offerte. Ook kunnen we steeds een prijsofferte maken op uw eigen voorontwerp of plan.

Algemene Bouwwerken En Promotie Rappoort

Bruggelandenstraat 10 -3120Tremelo

Al meer dan 35 jaar bouwt Rappoort bvba klassieke of moderne eengezins- of meergezinswoningen. Dit kan gaan van ruwbouw, winddicht bouwen, nieuwbouw, verbouwingen, … tot een volledig afgewerkte sleutel-op-de-deurwoning.

Bo-invest

Werchtersesteenweg 126 -3150Haacht

Sleutel op de deur woning, traditionele woning, aanpasbaar, gunstige prijs / kwaliteit. Van ruwbouw water & winddicht tot sleutel op de deur, à la carte of basisplan, van tuinaanleg tot tuinhuis, ... Bij ons is bijna alles mogelijk

Task Industriele Milieutechnieken

Kerkhofstraat 33 -2220Heist-op-den-berg

Task ontwerpt en realiseert installaties op het gebied van industriële luchtzuivering, geurbestrijding, afvalwaterzuivering en waterbehandeling. Renovatie en optimalisatie van bestaande installaties. Van advies tot en met sleutel-op-de-deur units.

Luvatri

Impulsstraat 8 -2220Heist-op-den-berg

Bouwbedrijf LUVATRI, opgericht in 1978, heeft zich gedurende al die jaren gespecialiseerd in het bouwen van eengezinswoningen.Vanaf ruwbouw winddicht tot sleutel op de deur realiseren wij uw ultieme woondroom.

Bontemps Building Consultancy

Fruithoflaan 55 -2500Lier

Home Home Activiteiten Feedback Webmail Activiteiten Bontemps Building Consultancy is een vennootschap in de constructie en engineering van metaalwerken. U kan een gedetaileerde beschrijving op onze activiteiten pagina vinden. Contact Informatie Indi