U zocht op: slijpen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Repro

Turnhoutsebaan 42 -2970Schilde

Grafische kunst benodigdheden kantoorbenodigdheden groothandel tekentafels tekentafels toebehoren kunstschilders gereedschappen tekengereedschap tekenmateriaal, tekenpapier bureelbenodigdheden groothandel

Veltec

Starrenhoflaan 13 -2950Kapellen

Veltec Services is uw betrouwbare industriële dienstverlener. Zij biedt ondersteuning voor On Site Machining, reparatie van lekkages, monteren en demonteren van boutverbindingen, laseruitlijning, staalconstructies of werkplaatsactiviteiten

Amw Industry

Elzasweg 12 -2030Antwerpen

AMW Industry BVBA is een mechanisch atelier gespecialiseerd in het vervaardigen en herstellen van onderdelen voor industrie en scheepvaart.

Perdaen-dehooghe

Anthonis De Jonghestraat 1 -9100Sint-niklaas

Engineering en realisatie van op maat gemaakte machines.

Amw Coatings

Elzasweg 12 -2030Antwerpen 3

AMW Industry BVBA is een mechanisch atelier gespecialiseerd in het vervaardigen en herstellen van onderdelen voor industrie en scheepvaart.

Beschermde Werkplaats Antwerpen

Kielsbroek 2 -2020Antwerpen

KUNNIG is een toeleveringsbedrijf: het doet wat ? vraagt :? van ondersteunende afwerkingsopdrachten tot grote fabricage-orders. Hiervoor mixt KUNNIG zijn sociale arbeidsbeleid met een commerci?le bedrijfsvoering. Dat maatschappelijk verantwoord ...

Intergroup Services

Kartuizersweg 1a -2550Kontich

We hebben al meer dan 30 jaar ervaring in de herstelling en renovatie van industriële vloeren. Dankzij deze expertise kunnen we u bijstaan in al uw specifieke vragen. We geven u graag raad bij de keuze van het juiste product.

Cnc Métal

Jozef De Blockstraat 71 -2830Willebroek

Uw parter voor al uw cnc metaalbewerking zoals vlakslijpen, rondslijpen, draaien, frezen, ... . Afwerking tot seriewerk.

Sadu-abrasives

Kwakkelhoekstraat 89 -9100Sint-niklaas

Sadu heeft meer dan 30 jaar ervaring in de verkoop van accessoires voor elektronisch gereedschap en andere toebehoren

R. P. Detavernier

Helmstraat 57b -2140Borgerhout (antwerpen)

Metaalbewerking R.P. Detavernier staat garant voor een optimale kwaliteit en nauwkeurigheid. Voor al uw draaiwerk en freeswerk.