U zocht op: sloten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

S.a.s.

Betekomsesteenweg 91 -3130Begijnendijk

Groothandel in automatische poort-en hekopeners. Hoofdverdeler gibidi.Automatisatie van garagepoorten, slagbomen en hekken. Ook videofonie of videoparlofonie. S.A.S. bvba - Draaihekken, Schuifhekken, Garagepoorten, Slagbomen, Toe

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Laswerken Kvd

Oudesteenovenweg 29 -2230Ramsel

Al onze stalen binnendeuren zijn ontwikkeld vanuit passie. Wij beschouwen onze stalen deuren als meer dan zomaar een deur. Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passen binnen uw interieur.

Garage Claeskens

Tieltsebaan 81 -3272Scherpenheuvel-zichem

Atelier Van Eyck

Tiensesteenweg 76 -3360Korbeek-lo

Egco Snel-dienst

Zandstraat 11 -3200Aarschot

Zo kan u steeds bij de snel-dienst.be terecht voor slotenmakers, loodgieters, ruim-ontstoppingsdienst, glazenmakers, elektriciëns...Het werkgebied van de snel-dienst.be is gans Vlaanderen en Brussel.

Mobile Future

Vierhuizenstraat 77 -3012Wilsele

Het leven is te kort om veel tijd te verliezen veroorzaakt door files waardoor u minder tijd kan doorbrengen met de mensen en plaatsen waar u van houdt. en besloten we om een bedrijf op te richten in elektronische steps.