U zocht op: snel bouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hermans Heftrucks

Beersebaan 71 -2310Rijkevorsel

Zowel nationaal als internationaal kan Hermans op ruime appreciatie rekenen. Het bedrijf wist zich te specialiseren in de verkoop, verhuur en service van alle soorten vorkheftrucks, verreikers, hoogtewerkers en intern transportmateriaal.

Belgian Technology & Construction

Industriepark 24 -2220Heist-op-den-berg

Machinebouw voor voeding- en pharma-industrie.

3bouw

Zone Reme 1 -2260Westerlo

Het bouwen van een kwaliteitsvolle en betaalbare energiezuinige woning in houtskeletbouw ligt dankzij de unieke aanpak van “3bouw” binnen het bereik van eenieders budget.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

His Services - Handmatige Industriële Schoonmaak

Corbeillestraat 12 -2235Hulshout

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Van Steenbergen

Leuvensevest 31 -2500Lier

Bvba Van Steenbergen in Lier biedt aan particulieren en installateurs een volledig aanbod van sanitair en verwarming.

Mobielehuizen

Turnhoutsebaan 432 -2970Schilde

Van met de paplepel meegekregen, de liefde voor stacaravans en bij uitbreiding mobiele woonoplossingen. Door afgewerkte huizen aan te bieden, met evenwaardige eigenschappen aan traditioneel gebouwde huizen, nemen wij die last weg.

Chapewerken Leon Van Den Broeck

Koolbrandersweg 5 -2310Rijkevorsel

Dankzij ons ervaren team en moderne computergestuurde machines kunnen wij snel en precies werken.

A.i.s. Steigerbouw

Dompel(hrt) 19 -2200Herentals

Ons steigermateriaal is eenvoudig en snel te monteren met enkel een hamer en waterpas. Daarnaast heeft het materiaal als grote voordeel dat het zeer flexibel ingezet kan worden en geschikt is voor diverse toepassingen.

Rv Install

Vakenderveld 5.1 -2500Lier

Wie bedrijfswageninrichting of elektriciteit zegt in Grobbendonk, komt al snel uit bij RV install.

De Kock

Industriedijk 4 -2300Turnhout

Van eenmanszaak groeide De Kock al snel uit tot een middelgrote HVAC-specialist en sanitairbedrijf. Onze vakmensen op het terrein kunnen rekenen op de dagelijkse ondersteuning door projectleiders, administratieve krachten, calculators en specialisten

Almobe Industriebouw

Breedveld 1 -2150Borsbeek

Almobé is een dynamisch bedrijf dat sedert zijn oprichting in 1985 is uitgegroeid tot een vaste waarde in de sector van de bedrijfsgebouwen.

Lima

Plaslaar 40a -2500Lier

Lima verzorgt uw draai- en freeswerk, zowel stukwerk als grote series. Naast de klassieke, handbediende machines, hebben we ook een uitgebreid CNC-gestuurd machinepark. Complexe opdrachten kunnen we dus snel en nauwkeurig realiseren.

Mudasser Azam

Kanadezenlaan(d) 69 E -7711Mouscron

PUMP SERVICE NV werd opgericht in 1962 met als hoofdactiviteit het herstellen, onderhouden en reviseren van brandstofpompen. Snel groeide de firma uit tot een vooraanstaand hersteller van de meest uiteenlopende types van verdeelpompen.