U zocht op: snel transport

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Algeco

Schoebroekstraat 34 -3583Paal

Algeco, de marktleider in modulaire bouw, units en containers. Contacteer ons voor meer informatie! Meer dan 65 jaar ervaring. Flexibele oplossingen. Actief in 29 landen. Wereldwijde marktleider.

Algeco Belgium

Schoebroekstraat 34 -3583Paal

Algeco, de marktleider in modulaire bouw, units en containers. Contacteer ons voor meer informatie! Meer dan 65 jaar ervaring. Flexibele oplossingen. Actief in 29 landen.Wereldwijde marktleider.

Wim Claes Snel-transporten

Watertorenstraat 1a -3590Diepenbeek

Wim Claes snel-transporten is een groeiende onderneming die zich specialiseert in het transport van goederen.Kleine, snelle express-leveringen of grotere vrachten die vervoerd moeten worden.

Containerservice Gielen

Eikelaarstraat 17 -3600Genk

Containerservice Gielen is uw specialist in Limburg & omstreken in afvalbeheer en containerverhuur.Wij bieden u een oplossing op maat voor elk afvalprobleem.

Jacobs Transport

Zuiderring 28 -3600Genk

Als gevestigd transportbedrijf in Genk hebben wij een zekere faam opgebouwd. Gezien de uitstekende ligging in de industriezone Genk-Zuid, flexibele organisatie en werkmethode worden allerhande logistieke vragen soepel en snel opgelost.

Baldewijns & Co

Veldstraat 170 -3511Hasselt

In 1984 zag de firma Baldewijns het levenslicht. De intentie om een bloeiend bedrijf uit te bouwen in transport, grond- en afbraakwerken, bleek al snel een uitstekende keuze.

F.v.g. Services

Peerderbaan 49 -3940Hechtel-eksel

Jong en zeer gemotiveerd familiebedrijf. Hoge kwaliteitservice, kennis op gebied van expeditie en transport, snel en accurate communicatie.

Hermans Algemene Technieken

Grote Baan 4 -3560Meldert (limburg)

Ontwerp, aanmaak en installatie vantransportsystemen, koeltunnels,flessentransport, kettingtransport,trogbanden, rollenbanen, ea.voor diverse sectoren.Staal, inox en aluminium.Maatwerk en serieproductie