U zocht op: snoeien

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Denayer Tools

Neringstraat 2 -1840Londerzeel

Denayer Tools profileert zich als een dynamische groothandel, die graag en snel aan de vraag van zijn klanten wil voldoen. Een sterk gemotiveerd team zorgt voor een perfecte service. Denayer Tools is de juiste partner voor de handel in machines & bos

Algemene Groen Service Vervloet

Oude Dijkstraat 6 -3140Keerbergen

Tuinaanleg, tuinonderhoud, snoeiwerk, beplanting, verticuteren, onderhoud van gazon, leveren van planten en boomschors, openzagen van bouwgronden, snoeien en vellen van bomen, afspuiten van terrassen en opritten.

Bomen En Tuinen Brasseur

Ten Doorn 72 -2801Heffen

Bomen-tuinen (vellen en snoeien van bomen en hagen) Firma gespecialiseerd in het vellen en snoeien van bomen en hagen, eveneens gespecialiseerd in aanleggen en onderhoud van tuinen, opritten en terrassen, gazons.

Wim Verhuur

Fortsesteenweg 44 -2860Sint-katelijne-waver

Wim Verhuur (Sint Katelijne Waver) verhuurt degelijk materiaal voor zowel de professioneel als particulier in de bouw- en tuinsector. Graafmachines, bouwdrogers, trilnaalden, motoculteurs, hakselaars, tractors, stellingen ... alles is te huur.

Bomen Beterams

Vaartdijk -1981Hofstade

Bomen Beterams vellen en snoeien van bomen en hagen, boomchirurgie, uitfrezen van stronken, opkuisen van bouwgronden en terreinen, aanleg en onderhoud van gazons, grondwerken

Mils

Kapelleweg 3 -3150Tildonk

Actief sinds 1987, is Mils Group NV over de jaren heen gegroeid tot een toonaangevend bedrijf in bos-, natuur- & groenbeheer.