U zocht op: snoep

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Colors Roomijs De Frietkar

Vosstraat 9 -2140Borgerhout (antwerpen)

Organiseert u een trouwfeest, verjaardagsfeest, babyborrel of personeelsfeest? Cr?merie Colors zorgt op al uw feesten voor een ludieke invulling van uw catering.

Ecofest

Borsbeeksebrug 34 -2600Berchem (antwerpen)

Ecofest vzw is in 2004 begonnen met een focus op duurzaamheid binnen de evenementensector

Ijssalon Paula

Fort Ii Straat 165-167 -2160Wommelgem

IJssalon Paula heeft twee triporteurs. Ze zijn een groot succes op elk trouwfeest! Ze zorgen voor een enorme sensatie als de bruidegom de zaal komt binnengereden met op de triporteur zijn bruid. Een moment om nooit te vergeten!

Haribo Belgie

Duffelsesteenweg 233 -2550Kontich

Zin in HARIBO? Haribo maakt kinderen blij, volwassenen horen ook daarbij!

Breugelmans

Antwerpsestraat 29 -2640Mortsel

Lyfra

Simon De Heuvellaan 5 -2110Wijnegem

Lyfra nv is een van de belangrijkste Belgische groothandelsondernemingen. We zijn al meer dan 40 jaar actief op de binnenlandse markt van rookwaren, snoep, dranken en telefoonkaarten.

Massepain Sleeubus

Isabellalei 92 -2018Antwerpen

Marsepein Sleeubus, groothandel in confiserie, pralines en bakkerijgrondstoffen Marsepein Sleeubus - Antwerpen marsepein, massepain, Marzipan, gemalen amandelen, amandes en poudre, almond meal, choco-fondant

The Art Of Giving - Tip

Rijfstraat 2-4 -2018Antwerpen

The Art of Giving is de webwinkel van Top Incentive Productions, waar u steeds de allernieuwste promotieartikelen en geschenken vindt die met zorg voor u zijn geselecteerd. Hier kan u terecht voor al uw reclameartikelen maar ook voor luxueuze...

Starsweets Belgium

Geldenaaksebaan 348 -3001Leuven

StarSweets is een van de toonaangevendeonafhankelijke importeurs en distributeurs van zoetwaren en snacks in de gehele Benelux.

Wycam´s Produkten

Europark-oost 16 -9100Sint-niklaas

Group Sopex

Generaal Lemanstraat 74 -2600Berchem

Group Sopex is an independent commodity trading company.We have worldwide activities in the sourcing, transporting, storage and financing of Sugar, Coffee and Cocoa. Our success is built upon knowledge of the market, reliability and independence.

Koffie F. Rombouts

Antwerpsesteenweg 136 -2630Aartselaar

De Rombouts koffies zijn vertegenwoordigd in de retailsector en de horeca met specifieke productgamma’s en diensten voor deze markten. Een deel van de productie is bestemd voor de uitvoer via partners, maar ook voor postorderverkoop.