U zocht op: software

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Go4logistics

Noorderlaan 79 -2030Antwerpen

Go4TMS is een software oplossing in de cloud die geschikt is voor het beheren en plannen van uw transporten via de weg, het water, het spoor en de lucht.

Tresco Engineering

Vosseschijnstraat 43 -2030Antwerpen

Software projectontwikkeling informaticadiensten teleprocessing data processing centra management facilities info data center software analyses software op maat

Ferranti Computer Systems

Romeynsweel 7 -2030Antwerpen 3

Ferranti Computer Systems levert hoogtechnologische oplossingen en diensten voor e-business netwerkintegratie industriële automatisering en...

Talent-it

Houtdok-noordkaai 12 -2030Antwerpen 3

Talent-IT verenigt talent en bedrijven voor alles wat met IT te maken heeft. We streven voortdurend naar meer vakkennis en betere service zowel in het begeleiden van onze IT`ers als bij het ondersteunen van onze klanten.

Via Futura

Straatsburgdok-noordkaai 3 -2030Antwerpen

wij bouwen websites en webapplicaties voor uw doelgroep en stellen usability (gebruiksvriendelijkheid) daarbij centraal. Webontwikkeling.

Ez Software

Karveelstraat 5 B -2030Antwerpen

Highco Publi Info

Nieuwelandenweg 2 -2030Antwerpen

Sirris Het Collectief Centrum Van De Technologische Industrie

Muisbroeklaan 482 -2030Antwerpen 3

Sirris is het collectief centrum van de Belgische technologische industrie. We helpen bedrijven bij het invoeren van technologische innovaties. Op die manier kunnen zij hun concurrentiepositie op een duurzame manier versterken.

Pitsmc

Noorderlaan 79 -2030Antwerpen 3

zie www.pitsmc.be

Antwerp

Ha�fastraat 6 -2030Antwerpen 3

Antwerp DC is het eerste High-Density datacenter in Antwerpen. Onze infrastructuur voldoet aan alle eisen voor het Tier IV getuigschrift. U rekent erop dat uw servers dag en nacht op volle toeren draaien.

Take The Lead

Straatsburgdok-noordkaai 21 -2030Antwerpen

We helpen ambitieuze opdrachtgevers met de uitrol van het ideale e-commerce landschap. We houden ervan om onze tanden te zetten in complexe technologische vraagstukken om zo digitale oplossingen te realiseren.

Xylos

Noorderlaan 139 -2030Antwerpen

Xylos levert ICT-oplossingen die bijdragen tot het succes van uw organisatie. Gaande van strategisch advies rond uw digitale transformatie, tot het begeleiden van uw gebruikers in deze verandering.

Eqqi Projects

Pierre Van Gehuchtenstraat 17 -2030Antwerpen

U kan bij ons terecht voor het beheer van uw ict park volgens een op maat gemaakte SLA (service level agreement) overeenkomst.Eveneens bestaat de mogelijkheid om op afstand uw problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Switch - It Pro

Noorderlaan 79 4 -2030Antwerpen

Belgische winkelketen van Apple producten en bijhorende hardware.

Brainbridge Technics

Noorderlaan 33 -2030Antwerpen

Brainbridge has over fifteen years of experience in IT-staffing projects. We areyour one-stop-shop partner for all projects related to IT-talent:

Team4talent

Houtdok-noordkaai 12 -2030Antwerpen 3

Wij helpen grote bedrijven met gecompliceerde .NET-uitdagingen.

Nucleus

Noorderlaan 133 -2030Antwerpen 3

Nucleus is uw betrouwbare partner voor colocation, housing, linux en windows hosting, SSl certificaat, managed en dedicated servers en alle datacenter diensten.