U zocht op: softwarebedrijf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Advice Solutions & Services

Hogeweg 171 -2800Mechelen

Advice Solutions & Services (AS&S) in Mechelen biedt u one-stop-shopping voor Sharepoint 2010 enterprise content management, Sharepoint hosting, computer netwerk infrastructuur inclusief security, back-up, hardware en software, hosting en domeinnaam

Intersoft

Rechtstraat 119 -2570Duffel

Intersoft Belgium Software Hardware Service Training Networking Opleiding Netwerken Webdesign Automatisering implementatie EPR MyWorkOffice Boekhouding Groothandel Expeditie Transport Garage Banden Detailhanden

All - Pro Systems

Uitbreidingstraat 75 -2547Lint

All-Pro Systems BVBA All-Pro Systems bvba Thuiszorg zelfstandige verpleegkundige All-Pro Systems

Infomat

Laarstraat 16ab 13 -2610Wilrijk

Infomat is het Business Solution Center van de op Euronext genoteerde Groep Systemat. Met verschillende kantoren in de Benelux (Antwerpen, Brussel, Arnhem, Luxemburg) ontwikkelt en implementeert Infomat softwareoplossingen.

Sdt Informatics

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

Kostenbesparing en optimalisatie van de bedrijfsprocessen voor de KMO via barcode scanning en RF ID. Mobiele computer systemen voor buitendienst-, magazijn- en productie-medewerkers.

Acco - Fisco

Frits Van Den Berghelaan 96 -2630Aartselaar

Impact Software

SchaliËnstraat 5 -2000Antwerpen 1

inMotiv is een softwarebedrijf met nationale en internationale klanten. Wij voorzien softwaretoepassingen voor een waaier aan bedrijven die hoofdzakelijk actief zijn in de autosector.

Palantir

Thibautstraat 61 -2100Antwerpen

Palantir is een softwarebedrijf gespecialiseerd in Lotus Notes en Domino ontwikkeling. Met meer dan 10 jaar ervaring, brengen wij de best mogelijke service en maatoplossingen voor onze klanten.