U zocht op: specialist airco

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Air Systems

Moederhoefstraat 242 -2547Lint

Air Systems is een installatiebedrijf gespecialiseerd in alle HVAC toepassingen. Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën. Begrippen zoals ; warmtepompen, inverter, balansventilatie en warmterecuperatie zijn...

Sabcobel

Industriepark-west 62 -9100Sint-niklaas

Er is altijd een goede reden om te kiezen voor Sabcobel. Onze systemen springen zuinig om met energie én uw portemonnee. Met Sabcobel kiest u voor de koeloplossing die haarfijn uitgebalanceerd is voor uw bedrijf en perfect beantwoordt aan uw wensen.

Fric

Antwerpsesteenweg 39 -2840Rumst

Camair specialiste en climatisation refrigeration humidification deshumidification et regulation, Specialist in air conditioning industriële koeling luchtbevochtiging luchtontvochtiging en regeling airconditioning

Eti Vandenven

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

Industriële automatisering, Havenuitrustingen, Petrochemische uitrustingen, Transport automatisatie, Utiliteitsgebouwen, Bordenbouw, Lage stroom cabines...

Freeze Air

Laageind 5 -2940Stabroek

Sinds 1978 specialist in het installeren, herstellen en onderhouden van koelinstallaties

Jp Service

Brandstraat(vra) 40 -9120Beveren

JP service is uw specialist voor airco-installaties - koeltechnieken, verwarmingstechnieken

Antec

Boterhamvaartweg 2 -2030Antwerpen 3

Antec is opgebouwd uit een afdeling voor generatorsets en dieselmotoren en een afdeling voor pompen en speciale ontwikkelingen.De generatorset afdeling is ontwikkeld voor dienstverlening voor zowel standaard als net-nood systemen.

Technische Installaties Verelst

Rotenaard 72 -2650Edegem

Al 15 jaar uw specialist in verwarming, sanitair en airco. ENERGIEDESKUNDIGE type A

Thercon

Langlaarsteenweg 166 -2630Aartselaar

Thercon België-Luxemburg, dé specialist op het vlak van warmtepompen, airconditioning, luchtzuivering en luchtverversing.

Acar

Industriepark-west 59 -9100Sint-niklaas

Acar is traditioneel dé verwarmingsspecialist.Alle projecten krijgen onze zorgvuldige aandacht en worden deskundig uitgevoerd door onze monteurs met een jarenlange ervaring.

Munters Belgium

Oude Baan 3 -2800Mechelen

Als specialist voor ontvochtigingssystemen, ontwikkelen en produceren wij al 65 jaar voor onze klanten in Europa.

De Bie-veba

Ingberthoeveweg 3 C-d -2630Aartselaar

Wij plaatsen centrale verwarming en sanitair. Onze firma heeft zich gespecialiseerd in grote projecten en onderhoudscontracten voor flatgebouwen en appartementen. Bij onze referenties kunt u zien dat wij al veel ervaring hebben opgedaan.

One Building Maintenance

Noorderplaats 7 -2000Antwerpen

One Building Maintenance (OBM) is de specialist in de facility markt wat betreft klusjes en dringende interventies in het geval van calamiteiten.

P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Handyman

Vosveld 14 -2110Wijnegem

Handyman is sinds 1974 de specialist in accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten.

Gevaert

Nijverheidsstraat 53 -2570Duffel

Gevaert-bvba De specialist in sanitair en verwarming Sanitair en centrale verwarwing Gevaert, Gevaert-bvba, Sanitair, badkamer, verwarming, renovatie, accesoires, condensatieketels, boilers, grohe, alap