U zocht op: specialist airco

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Daikin Ac

Rijvisschestraat 118 -9052Zwijnaarde

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Swipe

Weverslaan 26 -9160Lokeren

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Jm Bruneau

Esplanade Oscar Van De Voorde 1 -9000Gent

Meer dan 10.000 kwaliteitsvolle bureaubenodigdheden en kantoorproducten binnen handbereik:van klein materiaal tot bureaumeubelen, onderhoudsproducten en informatica uitrusting. Bruneau heeft alles om in uw kantoorbehoeften te voorzien.

Willy Baes & Zonen

Slagmanstraat 16a -9080Lochristi

Verwarmingen - Baes en zonen nv - Uw specialist in verwarmingen voor particulieren en glastuinbouw - Votre spécialiste en chauffage pour le privé et l'horticulture Verwarmingen - Chauffage - Baes en zonen nv - Uw specialist in verwarmingen voor parti

Van Haver Cooling

Heirstraat (app) 15 -9200Dendermonde

Van Haver Cooling is een onderneming met bijna 25 jaar ervaring op gebied van koeltechnieken. Wij zijn specialist in het plaatsen van: airco`s, zonwering, rolluiken, altherma`s.Wij zijn voor particulieren en kmo`s een perfecte partner in klimatisatie

Moens

Stationsstraat 132 -9250Waasmunster

Moens bvba is met eigen studiedienst d? specialist voor hoogstaande en kwalitatieve HVAC-installaties.

Cardon Electriciteitswerken

Patershofstraat 11 -9800Astene

BVBA-CARDON: Algemene elektriciteitswerken domotica en automatisatie en airconditioning

Gheldof Guy

Gentse Steenweg 272 -9160Lokeren

Gheldof Guy BVBA is uw partner voor Verwarming, Sanitair, Ventilatie, Badkamerrenovaties, Zonneboilers, Warmtepompen en Micro-Warmtekrachtkoppeling. Gevestigd in Lokeren, Oost-Vlaanderen.

S. Air International

Nijverheidslaan 4 -9308Gijzegem

S.air is een specialist in het ontwerpen van complete oplossingen voor klimaatbeheersing, Rook- en Warmte Afvoer (RWA), Geur en Emissiereductie en glasconstructies

Porbel Steel Frame Staalframebouw

Van Goethemstraat 47 -9820Merelbeke

Porbel Steel Frame is de specialist in Staalframebouw, Energiezuinige en Circulaire gebouwen. Het is ons bedoeling steeds innovatief te zijn, het bouwprocédé 100 % te beheersen en de steeds strenger wordende normeringen voor te zijn.

Industrial Maintenance Company

Wondelgemkaai 8 -9000Gent

De Zaman groep is al meer dan 50 jaar de specialist in verwarming, koeling, verluchting, onderhoud en gebouwenbeheer. Met ruim …..... werknemers verspreid over 3 bedrijven verzorgen wij HVAC installaties over gans België.