U zocht op: specialist airco

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lec-energy Solutions

Reihagenstraat 15 -9200Dendermonde

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

Swipe

Weverslaan 26 -9160Lokeren

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Berckmans All Services

Stwg. Op Lebbeke 95 -1745Opwijk

Een bedrijf gespecialiseerd in energie toepassingen.Voor zowel particulier als B2B.

Techno Automotive Equipment

Z.1 Research Park 250 -1731Zellik

TAE (Techno Automotive Equipment) is leverancier van garage uitrusting en garage materiaal gaande van hefbruggen, bandenmachines, wielbalancers, remmentestbanken tot eveneens totale garage inrichting met oliedistributie uitlaatgasafzuiging.

Schiettekat

Stuivenberg 34 -9570Lierde

Schiettekat bvba is de specialist in verwarming, sanitair, ventilatie en airconditioning.

Mockel

Meusegemstraat 19 -1861Wolvertem

De specialist in airco en verwarming voor uw wagen. De diensten die wij aanbieden voor wagens zijn: Het installeren en herstellen van verwarming, Het installeren en herstellen van de airco, Het installeren van koelkastkits.

Van Haver Cooling

Heirstraat (app) 15 -9200Dendermonde

Van Haver Cooling is een onderneming met bijna 25 jaar ervaring op gebied van koeltechnieken. Wij zijn specialist in het plaatsen van: airco`s, zonwering, rolluiken, altherma`s.Wij zijn voor particulieren en kmo`s een perfecte partner in klimatisatie

S. Air International

Nijverheidslaan 4 -9308Gijzegem

S.air is een specialist in het ontwerpen van complete oplossingen voor klimaatbeheersing, Rook- en Warmte Afvoer (RWA), Geur en Emissiereductie en glasconstructies