U zocht op: specialist bouwmaterialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Deweco

Prins Boudewijnlaan 7a -2550Kontich

Welkom bij DEWECO, uw expert voor industriële kunststofvloeren van topkwaliteit.Maak een keuze uit ons ruime aanbod aan materialen, kleuren en afwerkingen en geef uw ruimte een nieuwe uitstraling.

Swipe

Weverslaan 26 -9160Lokeren

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Rafioli

Schaarbeekstraat(mel) 34 -9120Beveren

Glazz Interiors, uw maatwerkspecialist omtrent interieurglas. Glazz is een bedrijf dat sterk gelooft in het strakke, innoverende en tijdloze design van glazen interieurtoepassingen.

Lemmens Tegels

Steenweg Op Blaasveld 97 -2801Heffen-mechelen

Kwalitatieve keramische tegels die je interieur af maken. Waar inspiratie, kwaliteit en advies zorgen voor een unieke omgeving.

Renozen

Oude Leeuwenrui 8 -2000Antwerpen 1

RenoZen, uw specialist in badkamerrenovaties regio Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in totaalrenovatie van badkamers en keukens en beperken onze renovatieactiviteiten tot de provincie Antwerpen.

De Keulenaer

Helderstraat 13 -2600Berchem

Wij zijn uw specialist voor: Het leveren en plaatsen van alle soorten parket en plankenvloeren, het renoveren en onderhouden van bestaande parket en plankenvloeren, het afwerken met gebruik van olie, boenwas,vernis,...

Hout Peeters

Blarenberglaan 17 -2800Mechelen

Snelle service gegarandeerd! Uw specialist in Kampenhout voor de aankoop en verkoop van palletten, zowel grote als kleine hoeveelheden!

Antieke Bouwmaterialen Rik Storms En Co

Mechelseweg 303 -1880Kapelle-op-den-bos

Welkom op de site van Historische Bouwmaterialen Rik Storms te Mechelen. Specialist in oude schouwen, oude houten vloeren, oude tegels en deuren. historische bouwmaterialen, steenkapperij, ambachtelijke steenkapperij, restauratie steen, deuromlijstin

Teco

Wissenstraat 14 -9200Dendermonde

Teco nv is de specialist in spuitgieten & Fabricage van elektrische meterkasten.

Stefan Van Bogaert

Rupelmondestraat 80 -9150Bazel

Uw betrouwbare specialist voor rolluiken, vliegenwering, zonwering en veel meer, in het Waasland! U kiest voor kwaliteit, vakmanschap, service, duidelijke afspraken? Dan bent u bij ons op het juiste adres.