U zocht op: specialist bouwmaterialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vm Building Solutions

Europalaan 73 -9800Deinze

VM Building Solutions is Europees leverancier van EPDM afdichtingsmembranen, promoot en verdeelt een totaalassortiment producten voor dak en gevel naar de bouw- en dakmaterialenhandelaar in West-Europa. Leverancier zinktoepassingen voor de bouwsector

Floor It

Paddenhoek 10 -9830Sint-martens-latem

Swipe

Weverslaan 26 -9160Lokeren

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Buiten Koken Op Hout

Herman Teirlinckstraat 7 -9041Gent

Met de Home Fires Braai kan je genieten van buiten koken op een ontspannen manier.De Zuid- Afrikaanse braai is een combinatie van buitenkeuken en buitenhaard.

Crepico

Kleine Smetledestraat 32 -9230Wetteren

Crepico is uw specialist voor al uw bezettingswerken en gevelbepleistering.

Diamond Waters

Casselrylaan 33 -9800Deinze

Bayard : uw specialist in wateronthardersWaterontharders voor het levenBijna een halve eeuw expertise in waterontharders: daarvoor staat Bayard. Als 100 % Belgisch bedrijf zorgen wij via onze waterontharders voor kwalitatief zacht water.

Rogebouw Bv

Vossestraat 50 -9890Gavere

Rogeco is op vandaag de specialist in afbraak – , grond – en betonwerken.Het zusterbedrijf Rogebouw is dan weer gespecialiseerd in zowel renovatieprojecten als in het bouwen van woningen, villa’s en appartementen. Samen vormen