U zocht op: specialist business informatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cce - Claerhout Computer Engineering

Lange Ambachtstraat 18 -9860Oosterzele

Claerhout Computer Engineering (CCE) is een softwarehuis gespecialiseerd in financiële applicaties enerzijds en het volledige ERP-gebeuren anderzijds. In 1989 werd het bedrijf gesticht en al snel evolueerde CCE tot een gezonde en innovatieve KMO.

De Roeve Xpo

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Totaaloplossingen voor uw beurs, congres of bedrijfsevenement. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

Focus Flanders Omnia Travel

Nederkouter 35 -9000Gent

FOCUS FLANDERS is de incoming/ DMC afdeling van OMNIA TRAVEL en is 100% eigendom van KBC Bank. Omnia Travel heeft reisbureaus in verschillende steden in Vlaanderen waaronder Brussel, Gent en Antwerpen.

Duvall

Ambachtsweg 22 -9820Merelbeke

Vlot en efficiënt vergaderen door maximale technologische ondersteuning:discussiesystemen, videoconferencing, simultaanvertaling (techniek én tolken),votingsystemen…duvall levert oplossingen op maat, volledig afgestemd op de klant en het event.

Perfect Plus

Ottergemsesteenweg-zuid 808 -9000Gent

De voordelen van een teambuildingevent of bedrijfsfeest, incentive of een personeelsfeest of -uitstap zijn duidelijk. Het brengt de mensen van het bedrijf dichter bij elkaar en zorgt op die manier voor een hechtere samenwerking.