U zocht op: specialist sanitair

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Grohe

Leuvensesteenweg 369 -1930Zaventem

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

Hansgrohe

Internationalelaan 55k -1070Anderlecht

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Lec-energy Solutions

Reihagenstraat 15 -9200Dendermonde

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

Huppe Belgium

Leuvensesteenweg 49 -1932Sint-stevens-woluwe

We geloven dat douches deze heel bijzondere plek zijn. Mensen trekken zich erin terug, om afstand te nemen van het gewoel van alledag en om nieuwe krachten op te doen. We willen u begeleiden bij de vormgeving van uw persoonlijke droomdouche

V.g. Plastics

Pierre Gasseestraat 11 -1080Brussel 8

Onze sterkste troeven: Jarenlange ervaring, ruim assortiment met een grote stock, ruime parking, en eigen beheer. Uw partner in realisatie van nieuwbouw of renovatie.

Mechanic International

Meersstraat 27 -1730Asse

Mechanic International, beveiligingsspecialist in de bouw-en transportsector, levert al meer dan 15 jaar zowel mechanische,als electronische anti-diefstaloplossingen voor uw machines, material, vrachtwagens en containers.

Electro Baetens

Affligemstraat 55 -1742Ternat

Elektro Baetens uw elektrospecialist * Eigen hersteldienst aan huis * Klein elektro * Groot elektro * Inbouw * Telefonie * Audio | Vision * Keukens * Sanitair materiaal Elektro Baetens .:-:. Uw Elektrospecialist - Home

Sovac

Victor Marchandstraat 17 -3090Overijse

Sovac in Overijse is de specialist voor alle verwarmingsonderdelen en faral aluminium radiatoren

Winterhalter

Schaarbeeklei 638 -1800Vilvoorde

Exclusief invoerder van professionelevaatwasmachines "Winterhalter" voor dehoreca-,grootkeuken-,bakkerij- enslagerij sektor. Specialist in het wassenvan glazen.ELIONA:Ontwikkeling en fabricatie van industriële was- en drooginstallaties