U zocht op: specialist sanitair

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Evlo

Industrieweg 21 -2630Aartselaar

VLO bvba werd in 1991 opgericht en is na meer dan 25 jaar doorgegroeid tot een vaste waarde in de markt als TOTAALLEVERANCIER in reinigingsuitrustingen voor industrie, kleinhandel én schoonmaakbedrijven.

Van Steenbergen

Leuvensevest 31 -2500Lier

Bvba Van Steenbergen in Lier biedt aan particulieren en installateurs een volledig aanbod van sanitair en verwarming.

Vls Verwarming

Zwaluwenlaan 7 -2560Nijlen

Als specialist in verwarming en sanitair profileren wij ons zowel op de particuliere, industri?le als openbare markt

Eti Vandenven

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

Industriële automatisering, Havenuitrustingen, Petrochemische uitrustingen, Transport automatisatie, Utiliteitsgebouwen, Bordenbouw, Lage stroom cabines...

De Bie-veba

Ingberthoeveweg 3 C-d -2630Aartselaar

Wij plaatsen centrale verwarming en sanitair. Onze firma heeft zich gespecialiseerd in grote projecten en onderhoudscontracten voor flatgebouwen en appartementen. Bij onze referenties kunt u zien dat wij al veel ervaring hebben opgedaan.

Kerkstoel Prof-en Sanicenter Nv

Leopoldlei(hal) 54 -2220Heist-op-den-berg

Kerkstoel Bouwmaterialen biedt je het volledige gamma van ruwbouwmaterialen aan, zoals dakpannen, gevelstenen, cement en zand, materialen voor de buitenaanleg. Maar ook verfijnde keukens, badkamers, sanitair, binnendeuren en andere interieurafwerking

Repro

Turnhoutsebaan 42 -2970Schilde

Grafische kunst benodigdheden kantoorbenodigdheden groothandel tekentafels tekentafels toebehoren kunstschilders gereedschappen tekengereedschap tekenmateriaal, tekenpapier bureelbenodigdheden groothandel

Plastiek Van Wauwe

Oude Bosuilbaan 43 -2100Deurne (antwerpen)

Plastiek Van Wauwe, gevestigd te Deurne en Lubbeek, is reeds meer dan 50 jaar specialist in kunststof materialen voor bouw en industrie. Met een uitgebreid en continu vernieuwend productgamma bouwt Plastiek Van Wauwe aan een langdurig partnership...

Dynamic Service

Samberstraat 61 -2060Antwerpen

verpakkingen , tafelaankleding , kledij ....

Loodgieterij De Keuster

Elststraat 30 -2660Hoboken

Loodgieterij De Keuster te Hoboken is uw specialist voor badkamers, sanitair en verwarming. Specialist in Junkers-Vaillant-Oertli Familiebedrijf met 60 jaar ervaring !

Bermax

Karel Soetelaan 46 -2150Borsbeek

Bermax is de specialist voor sanitair en loodgieter werken, cv, boiler of centrale verwarming installatie & onderhoud, rioleringswerken en gasaansluiting. Wij hebben een 24 uur service en zijn gevestigd in Deurne (Antwerpen).

Sani - Centrale

Molenstraat 37 -2840Rumst

Sani-Centrale is uw specialist in onderhoud en herstelling van centrale verwarming. Voorts kan u bij ons terecht voor al uw dakwerken, sanitair en hernieuwbare energie.

Handyman

Vosveld 14 -2110Wijnegem

Handyman is sinds 1974 de specialist in accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten.

Gevaert

Nijverheidsstraat 53 -2570Duffel

Gevaert-bvba De specialist in sanitair en verwarming Sanitair en centrale verwarwing Gevaert, Gevaert-bvba, Sanitair, badkamer, verwarming, renovatie, accesoires, condensatieketels, boilers, grohe, alap

Winterhalter

Schaarbeeklei 638 -1800Vilvoorde

Exclusief invoerder van professionelevaatwasmachines "Winterhalter" voor dehoreca-,grootkeuken-,bakkerij- enslagerij sektor. Specialist in het wassenvan glazen.ELIONA:Ontwikkeling en fabricatie van industriële was- en drooginstallaties

Technische Installaties Verelst

Rotenaard 72 -2650Edegem

Al 15 jaar uw specialist in verwarming, sanitair en airco. ENERGIEDESKUNDIGE type A

Vranckeneers

Haachtse Straatje(wak) 17 -3150Haacht

Vranckeneers, specialist in centrale verwarming en sanitair in regio groot Leuven.

Van Espen Marc

Oude Aarschotsebaan 90 -2221Heist-op-den-berg

Wij zijn de specialist in industriële en residentiële klimaatregeling. Ons bedrijf biedt ook diensten aan in de installatie, onderhoud en herstellingvan verwarming, airconditioning en ventilatie.