U zocht op: specialist sanitair

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Swipe

Weverslaan 26 -9160Lokeren

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Sani- En Keukendecor

Grote Baan 38 -9250Waasmunster

Sani & Keukendecor is met meer dan 40 jaar ervaring één van de toonaangevende installateurs van badkamers, sanitair, keukens en verwarming in de regio.

Service Loodgieter Bv

Ploegstraat -9160Lokeren

Heeft u ons nodig Bel 0468 27 49 78. Niets zo vervelend als verstopte leidingen. Wij beschikken over het nodige professionele materiaal om zo snel mogelijk het probleem aan te pakken. Wij weten raad om dit vakkundig op te lossen.

Verkoop Carnoy Negoce

Afrikalaan 203 -9000Gent

De groothandel CARNOY VERKOOP NV ontstond in 1967 als groothandel in buizen en toebehoren voor de professionele installateur.Onze 40 ervaren medewerkers zetten zich dagelijks in om u, als specialist in centrale verwarming, te bevoorraden met een ...

Willy Baes & Zonen

Slagmanstraat 16a -9080Lochristi

Verwarmingen - Baes en zonen nv - Uw specialist in verwarmingen voor particulieren en glastuinbouw - Votre spécialiste en chauffage pour le privé et l'horticulture Verwarmingen - Chauffage - Baes en zonen nv - Uw specialist in verwarmingen voor parti

Gheldof Guy

Gentse Steenweg 272 -9160Lokeren

Gheldof Guy BVBA is uw partner voor Verwarming, Sanitair, Ventilatie, Badkamerrenovaties, Zonneboilers, Warmtepompen en Micro-Warmtekrachtkoppeling. Gevestigd in Lokeren, Oost-Vlaanderen.