U zocht op: specialist vermogensbeheer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Capitalatwork Foyer Group

Kortrijksesteenweg 90 -9830Sint-martens-latem

CapitalatWork Foyer Group is een onafhankelijke vermogensbeheerder voor particuliere en professionele cliënten. Wij beheren meer dan 4,5 miljard euro, stellen 105 mensen te werk verdeeld over 6 vestigingen.

Malego

Asselsstraat 3 -9031Gent

De vakman voor al uw schilderwerk, binnenhuisdecoratie en verftechnieken. Schilderwerken MALEGO De verfspecialist in uw streek behang, behangen, bedrijfsruimten, binnenhuisdecoratie, borstel, buiten, decoratiewerken, gordijnen, glasvezelbehang, huis,

Dws Desindo Wood Supply

Wiedauwkaai 88 -9000Gent

Desindo is reeds meer dan 20 jaar actief als groothandel en toeleverancier van een uitgebreid assortiment aan tuinhoutproducten te Gent. Onder de naam CFS zijn we al enkele jaren werkzaam als specialist van een breed gamma betonafsluitingen

Stone Gallery

Markt 100 -9800Deinze

Brachot, groothandel en zagerij in natuursteen. Een ruime keuze, grote voorraad en snelle service. Met meer dan 100 jaar vakmanschap is Brachot-Hermant specialist in natuursteen.

Duran Construction

Londenstraat 84 -9000Gent

Duran Construction is uw geschikte partner in de verhuur van allerhande containers.Wij zijn zeer flexibel - 7D7 - 24 op 24u te bereiken.Wij leveren de containers die voor u geschikt zijn.