U zocht op: sprinklers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Care

Luchthavenlei 7b -2100Deurne (antwerpen)

Iedereen kan toch schoonmaken?Alle schoonmaakbedrijven zijn toch hetzelfde?Maar twee van de vele vastgeroeste ideeën.Rekening houdende met budget, behoeften en wensen van onze klanten, staan we reeds meer dan 30 jaar aan te top in onze sector.

G. Coveliers

Kanunnik Peetersstraat 82 -2600Berchem (antwerpen)

Groothandel en verdeler Lindapter bevestigingsklemmen - Hollo Bolt bevestigingsbouten voor kokerprofielen - Erico Superfix scharnierbeugels - Pompen Grundfos - meetapparatuur van Honeywell, Tekelek en Theben - ketels van Saint Roch, Bulex en Oertli..

Lucka

Nassaustraat 15 -2000Antwerpen

Voor al uw producten ivm brandveiligheid kan u terecht bij Lucka N.V. Wij verzorgen uw volledige inrichting of specifieke noden op gebied van brandbeveiliging. Naast standaard blustoestellen installeren we ook branddeuren, noodsignalen en...

Ceulemans Security

Toekomstlaan 1 -2170Merksem (antwerpen)

Als beveiligingsexpert met meer dan 30 jaar ervaring is Ceulemans Security de perfecte match voor uw onderneming. Hebt u nood aan een totaaloplossing in beveiliging, dan bent u bij Ceulemans aan het juiste adres. Wij stemmen onze oplossing perfect af

Conduterra

Tuinbouwstraat 2/4 -2160Wommelgem

Conduterra is specialist in het plaatsen, preventief onderhouden en herstellen van ondergrondse leidingen van riolering, sprinklers, brandblusnetwerken, gas, water en elektriciteit.