U zocht op: staal lassen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Veltec

Starrenhoflaan 13 -2950Kapellen

Veltec Services is uw betrouwbare industriële dienstverlener. Zij biedt ondersteuning voor On Site Machining, reparatie van lekkages, monteren en demonteren van boutverbindingen, laseruitlijning, staalconstructies of werkplaatsactiviteiten

Bervoets Metaalconstructies

Industrieweg 23 -3980Tessenderlo

Lasconstructies in staal , aluminium, en RVSHerstellingen aan staalconstructiesAlle plaatbewerkingen: knippen, plooien, ponsenDiverse zaagwerken

De Pecker Gent

Eddastraat 43 -9042Sint-kruis-winkel

De Pecker Gent NV is een KMO, gelegen in het Gentse havengebied, gespecialiseerd in machinebouw, installatiebouw, onderaanneming, herstelling en onderhoud van machines en installaties, onderdelen voor machines.

Metaalkonstructie De Clercq

Zwaarveld 11a -9220Hamme (vl.)

Enkele van onze specialiteiten zijn: industriebouw - staalbouwwoning, Stalen liggers, kolommen, allerei ondersteuningen voor de bouwindustrie, totaalontwerp en realisatie van brandstofdepots, plaatsen van tanks, leidingswerk, pompen en toebehoren...

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

B.c.m. - Draaiwerken Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Janssen Track

Vliegtuiglaan 7 -9000Gent

Op zoek naar rijwerkonderdelen voor een graafmachine, bulldozer of asfalteermachine ? Wij zijn experten op het vlak van rijwerken.

Raytech

Dirk Martensstraat 3a -8200Brugge

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

Supplimax

Kortrijkstraat 343 -8560Wevelgem

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Metafox

Stationsstraat 176 -8850Ardooie

Fabrikant functioneel meubilair: klaptafeltafels, plooitafels, stoelen, klapstoelen,plooistoelen, stapelstoelen, banketstoelenconferentiestoelen, podia voor verhuur,hotelinrichting, feestzalen, vergaderzalenconferentiezalen, polyvale

Laswerken - Atelfond

Kelderbeemd 12 -2470Retie

Laswerken zijn een essentieel onderdeel van metaalbewerking. Voor het laswerk aan uw metaalconstructies en machineonderdelen doet u dan ook een beroep op een specialist. Atelfond last al uw staalwerk. In welk soort metaal ook.

De Roeve Mechanical

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve Mechanical in Lokeren ontwikkelt ruim 15 jaar toekomstgerichte totaaloplossingen op vlak van mechanica op maat.

Diametal

Gareelmakersstraat 10 -2200Herentals

Uw partner in de productie van fijnprecisie mechanische onderdelen in metaal en kunststof. We zijn gespecialiseerd in het maken van stukwerk en middelgrote series op CNC gestuurde, draai-,frees-,slijp- en draadvonkmachines.

Haesevoets

Daelemveld 1041 -3540Herk-de-stad

De productie van kleine en grote series omvat meer dan enkel metaalverwerking. Haesevoets nv kan putten uit meer dan 35 jaren ervaring, een geavanceerd machinepark en last but not least totale toewijding van een gespecialiseerd team medewerkers.

Inkonox

Venecoweg 15 -9810Nazareth

Met meer dan 15 jaar ervaring is Inkonox de partner bij uitstek voor de bewerking van roestvrij staal, aluminium en staal.

Melis

Frederik Burvenichstraat 138 -9050Gentbrugge

Melis nv. uw partner voor gieterij, non-ferro metalen, plaatbewerking, constructie en allerlei specialiteiten voor de bouwnijverheid. Gespecialiseerd in het vervaardigen van metaalproducten op maat.

Gimaver Services

Herritakkerlaan 23 -9940Evergem

Gimaver Services bvba is een nationaal georiënteerde B2B onderneming gevestigd in Evergem, gespecialiseerd in industrieel on-site services. laswerken, mobiel vonkerosie, mobiel kotteren en automatisch oplassen zijn services die wij aanbieden maar ...

Beva Metal

Kelderbeemd 14 -2470Retie

Zoekt u een metaalbedrijf dat garant staat voor de volledige projectopvolging van de werken in uw bedrijfsgebouwen of aan uw metaalconstructies? Met Beva Metal hebt u dat gevonden

M.t.b.

Maatheide 104 -3920Lommel

MTB bvba is een onafhankelijke zetterij voor de dak- en gevelbouw.De specialist in plaatbewerking, zetten tot 6 meter en tot 320 ton.

Ateliers Vlassenroot

Noordkustlaan 14 -1702Dilbeek

Bij Vlassenroot draait alles om de productie van complexe staalconstructies en componenten binnen de hoogste toleranties.

Lastek Belgium

Toekomstlaan 50 -2200Herentals

Oerdegelijke lasapparatuur. Gespecialiseerde laselektroden, lasdraad en TIG-lasstaven. Plasma snijbranders en lasrookafzuiging. Het merk voor professionals, met gedegen service na verkoop”.

Machineconstructie Leon Torfs

Bosstraat 46 -2861Onze-lieve-vrouw-waver

Torfs Engineering en Machineconstructie BVBA is een dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste inzichten en de modernste technieken op gebied van interne transportsystemen.

Atelfond

Kelderbeemd 12 -2470Retie

Atelfond is gespecialiseerd in machinebouw, mekaniek en het onderhoud van uw machinepark.

Bieboerke

Hundelgemsesteenweg 100 -9890Gavere

Introductiepagina Inox constructie en verkoop BIEBOERKE BVBA Hundelgemsesteenweg 100 9890 Baaigem Tel: 09/362.65.77 Fax 09/362.65.71 mailto:info@bieboerke.be

Inboco

Kettingbrugweg 50 -3950Kaulille

We bieden u een totaalpakket in staalconstructies en industriebouw. Wij zorgen voor alles: van ontwerp tot de volledige montage. Ook grotere projecten schrikken ons niet af. Door onze flexibele werkwijze spelen we snel in op al uw wensen.

Beva Metal - Metaalconstructie

Kelderbeemd 14 -2470Retie

Beva Metal maakt al uw metaalconstructies in staal, roestvrij staal (inox) en aluminium. Voor industrie, bedrijven en woningen. We specialiseren ons in waterbouwconstructies en staalbouw voor baggeraars en scheepswerven.

Fieremans Metalen

Z. 5 Mollem 110 -1730Asse

De metaalgroothandel met verrassende dynamische klantenservice.

Sonitherm

Rue Du Bellenay 71 -4040Herstal

Tws

Lerrekensstraat 25 C -2220Heist-op-den-berg

TWS bvba is een dynamisch bedrijf waar u terecht kan voor al uw laswerken en constructiewerken van eenvoudig tot de meest ingenieuze projecten.

Esdeel

Kolisstraat 1 -3670Oudsbergen

Welkom bij Esdeel nv ! Laatste update: zaterdag 15 december 2007Welkom op onze site !( Onder constructie )Esdeel nv KMO-Zone Klein Heide Kolisstraat 1 3670 Meeuwen-Gruitrode T: +32 11-66 65 02 F: +32 11-66 65 03 BE 0401.296.423

Materials Consult

Malendriesstraat 70 -3370Boutersem

Materials Consult is uw aanspreekpunt voor alle materiaalkundige vragen en onderzoeken. Op zoek naar de aard en de oorzaak van schade? Bent u op zoek naar het meest geschikt materiaal voor uw installatie? Ons motto: Uw Materialen … Onze Passie

Alle Inox-, Aluminium-, Metaalwerken Geert Claeys

Kwatrechtsteenweg 110 -9230Wetteren

Geert Claeys is al jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van alle inox-, aluminium- en metaalwerken voor alle mogelijke toepassingen. Met zijn jarenlange ervaring en kennis is zelfwerkend patroon Geert Claeys graag uw partner.

Lv Metaalconstructies

Roggemanstraat 9 -9220Moerzeke

Bent u op zoek naar een ervaren partner voor grote en kleine metaalconstructies, trappen en balustrades, poorten en afsluitingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor plooi-en knipwerk kan u bij ons terecht.

R. P. Detavernier

Helmstraat 57b -2140Borgerhout (antwerpen)

Metaalbewerking R.P. Detavernier staat garant voor een optimale kwaliteit en nauwkeurigheid. Voor al uw draaiwerk en freeswerk.

Metaalbedrijf Nys

Ambachtelijke Zone De Waerde 2097 -3520Zonhoven

Metaalbedrijf Nys nv is gespecialiseerd in bijzondere staalconstructies. Hoe gedetailleerd of technisch uw ontwerp ook is, Nys vertaalt het in een hoogwaardig product. Verfijnd hekwerk en poortwerk, machine- en installatiebouw, containerbouw, ...

Alinco

Pachtgoedstraat 4 -9220Hamme

Alinco is gespecialiseerd in inox plaatwerk. Lasersnijden, knippen, plooien, rollen, zagen, lassen, schuren, borstelen, glasstralen en beitsen. Zowel toelevering als projecten; zowel maatwerk als series. Sectoren farmacie, voeding

Facim

Peepolderlaan 19 -2910Essen

FACIM NV is een dynamisch en modern uitgerust plaatwerkbedrijf, gespecialiseerd in plaatwerk op maat. De producten varieren van bedieningspanelen en frontpanelen over complete behuizingen voor elektronica tot lasconstructies in een diversiteit aan pl

G. Coveliers

Kanunnik Peetersstraat 82 -2600Berchem (antwerpen)

Groothandel en verdeler Lindapter bevestigingsklemmen - Hollo Bolt bevestigingsbouten voor kokerprofielen - Erico Superfix scharnierbeugels - Pompen Grundfos - meetapparatuur van Honeywell, Tekelek en Theben - ketels van Saint Roch, Bulex en Oertli..

Bmc

Krommebeekpark 6 -8800Roeselare

BMC staat in voor de realisatie van constructieprojecten in alle industriesectoren, met name in bulk en recycling, houtindustrie, bouwsector, voedingsindustrie en staalindustrie en is gespecialiseerd in intern transport van bulkgoederen. Van eigen...

Hayen Laser Technology

Stippelstraat 53 -3800Aalst

HLT is een gespecialiseerd toeleverancier in het lasersnijden en plooien van industrieel plaatwerk.

Onderhoud En Herstelling Machines -atelfond

Kelderbeemd 12 -2470Retie

Hebt u nieuwe machineonderdelen nodig Of wilt u voor uw nieuwe machine specifieke mechanische onderdelen laten bouwen U moet uw machine herstellen Of u wilt ze laten onderhouden Atelfond onderhoudt en herstelt al uw machinewerk.

M-design Production

Torhoutsesteenweg 206 -8210Zedelgem

Pauwels; plaatwerk; laser; lassen; zedelgem; staalconstructie; sheet metal PMC Production; Zedelgem; schatting 64; 8210; Pauwels; plaatwerk; laser; lassen; zedelgem; staalconstructie; sheet metal

V.a.c. Machines

Kleine Pathoekeweg 13-15 -8000Brugge

Met V.A.C. MACHINES kiest u voor een betrouwbare partner, dit kan u navragen bij één van onze vele tevreden klanten. Al de geleverde machines en lasersystemen zijn door het team van V.A.C. MACHINES geïnstalleerd en onderhouden.

Laswerken Nys

Centrum-zuid 1048 -3530Houthalen-helchteren

Laswerken Nys, uw specialist in inox maatwerk, realiseert sedert 1989 uw “metaal”interieurproject met alle aandacht voor perfectie en originaliteit zoals u het wenst.

Bened

Industrieweg Noord 1125 -3660Opglabbeek

BeNed is een all-round toeleverancier in metalen onderdelen en producten. Wij leveren in RVS (inox), aluminium, staal.Op vraag van de klant kunnen wij lasersnijden, zetten/plooien, lassen en assembleren van de gewenste producten.

Raes Constructies

Nijverheidsstraat 5 -2570Duffel

Als vertrouwde en gevestigde waarde in bouwsmeedwerk, bieden wij unieke ontwerpen volgens de wensen van de klant: staal gecombineerd met de fijnste materialen.Industrie, handel en privé kunnen bij ons terecht voor specifieke metalen constructies .

Werkhuizen Decloedt

Brugsesteenweg 93 -8450Bredene

.: Werkhuizen C. Decloedt & Zoon BVBA :. (industriële) toelevering, metaalbewerking, CNC - draaien, CNC - frezen, lassen, mechanische consctructie, werkhuizen Decloedt, plaatbewerking, vlakslijpen

De Kimpe

Kruishoutemsesteenweg 46 -9750Kruisem

De Kimpe NV is als industriële plaatbewerker gespecialiseerd in de verwerking van staal, roestvrijstaal en aluminium.

Société Belge Des Métaux

Fabrieksstraat 85 -1800Vilvoorde

Sobemetal, gelegen te Vilvoorde, is een staalhandel met een uitgebreide voorraad aan kwalitatieve producten:balkenbetonstaalbuizenhandelsstaalplaten

Etalutil

Vaartdijk(til) 24 -3150Haacht

Leon Prinsen

Krommendijk 29a -2382Poppel

knippen ponsen lassenstaal en roestvast staal

Spcm

Ambachtstraat 9 -2322Minderhout

SPCm is gespecialiseerd in het verwerken van plaatmateriaal en het maken van staalconstructies. Omdat SPCm over een zeer uitgebreid machinepark en gespecialiseerde medewerkers beschikt, is bijna niets onmogelijk.

Lastda

Hoogstraatsebaan 96 -2960Brecht

Lastda is een bedrijf dat gespecialiseerd is in fotolaswerk, metaalconstructies en pijpleidingen. Dit zowel in metaal, inox en aluminium.

Jsb Metaalwerken

Geleenlaan 18 -3600Genk

Onze werkzaamheden bestaan uit diverse metaalconstructies, laswerken (staal en inox), piping, renovatie, onderhoud en montage. Alle montagewerkzaamheden worden door onze eigen vakmensen uitgevoerd.

Esma

Leemkuilstraat 1 -3630Vucht

Home Home Esma is gevestigd in Maasmechelen (België) in het hart van de Euregio. Hier worden eigen producten gefabriceerd zoals balanceringen en halffabrikaten als toeleverancier gemaakt. Esma is een familiebedrijf dat zich tot een flexibel bedrijf h

Toeleveringsbedrijf Steelandt

Ringlaan(heu) 17 -8501Kortrijk

Uw partner voor metaalbewerking Punchen, Persen, Plooien, Punt lassen, poederlakken, assembleren

Piet Andries

Singelken 20 -9980Sint-laureins

Vanuit een specialisatie in laswerk, heeft Piet Andries zich doorheen de jaren bewezen als een gerespecteerde partner voor alle metaalconstructies in inox, aluminium en staal.

Cordier

Gasthuisstraat 31 -2440Geel

Sinds 2009 staat Cordier Construct BV garant voor kwaliteit in de industrie-, staalbouw, dak- en wandbekleding. Hierbij richten we ons voornamelijk op aannemers, bedrijven, overheden of particulieren.

Gheysens Metalen

Meensesteenweg(kor) 91 -8500Kortrijk

verkoop balken, betonijzer en draadnetten; bewerkingen knippen lassen constructiewerken

European Techno Steel

Kasteelstraat 47 -1840Londerzeel

Homepage van de PAS group. Onderdelen zijn ETS, European Techno Steel en PAS: warmverzinken, verzinken Homepage laser, lasersnijden, verzinken, verzinkerijen, zinc, european, techno, steel, PAS, ETS, mechanica, plaatbewerking, lassen, las, laser, me

Moro

Industrielaan 26a -8810Lichtervelde

Polieren van vlakke en gebogen oppervlakten, Schuren, borstelen, vernissen, lakken, lassen, frezen, zagen, Ponçage, Polissage, Laquage, Sablage par perles, Fraisage, Sciage, Soudage, Constructies in aluminium, inox, messing en koper - POLISSAGE DE SU

Nibl

Oude Baan 59 -2910Essen

Metaalwerken Jaak Bosmans

Neerhovenstraat 22 -3670Meeuwen-gruitrode

Fireline

Waterrijtstraat 1 -3900Overpelt

Metalen Huysmans

Toekomstlaan 115-117 -2900Schoten

Alle metaalplaten en hun bewerkingen - Lasersnijden : 4000x2000 - 4 kw - Rookgasafvoer : enkel- en dubbelwandige kachelbuizen en toebehoren.

Merytherm

Allée Des Artisans 26 -4130Esneux

Mérytherm S.A. tél: +32 (0) 4 388 12 70 fax: +32 (0) 4 388 26 21 Email address protected by JavaScript. Please enable JavaScript to contact me. Mérytherm S.A.Parc artisanal du Monceau Allée des artisans 26 4130 Méry-Tilff Plan d'accès Actualités20-21

A.c.a.c.

Starrenhoflaan 34/1 -2950Kapellen

U kunt bij IJzershop-ACAC.be terecht voor de aankoop van ijzer, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Ook kunnen wij voor u de materialen verzagen, lassen, voorbewerken, verzinken, poedercoaten of zelfs volledig maatwerk verzorgen.

Roegiest J

Belcrownlaan 13 -2100Deurne (antwerpen)

Als modern toeleveringsbedrijf in draai- en freeswerk staat J.Roegiest uit Deurne borg voor een optimaal product en service.Metaalwerk

Immo Dsd

Alsembergsesteenweg 949 -1180Ukkel

Aludan maakt deel uit van een groep van 3 ondernemingen die allen actief zijn in de aluminiumsector en onder leiding staan van Daniel Falzone. Verkoop van platen en profielen, uitvoering van uw stukken in aluminium en inox, zowel voor de...

N.m.c. Works

Winkelsestraat 70 -8860Lendelede

Metaalbewerking ijzerbewerking metaalschrijnwerk thermische oppervlaktebehandeling vacuumsolderen

Product Placement Consultants International

Hille-zuid 10 -8750Wingene

ppci metaalbewerking wingene ponsen, lasersnijden, plooien, lassen, verspanen, poederlakken, inserts, afwerking AFWERKEN: verminderde logistiek. PPCI staat in voor een totaal afgewerkt product inclusief diverse nabehandelingen: borstelen, bedrukken,

Filame Brussels

Avenue Robert Schuman 121 -1400Nivelles

E.s.a.b.

Liersesteenweg 173h -2220Heist-op-den-berg

Onze innovatieve, alom befaamde apparaten en oplossingen worden ontwikkeld op basis van de input van onze klanten en gebouwd op basis van de kennis en ervaring van een wereldwijde leider op het gebied van productie.