U zocht op: staal lassen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


B.c.m. - Draaiwerken Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Ateliers Vlassenroot

Noordkustlaan 14 -1702Dilbeek

Bij Vlassenroot draait alles om de productie van complexe staalconstructies en componenten binnen de hoogste toleranties.

Machineconstructie Leon Torfs

Bosstraat 46 -2861Onze-lieve-vrouw-waver

Torfs Engineering en Machineconstructie BVBA is een dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste inzichten en de modernste technieken op gebied van interne transportsystemen.

Fieremans Metalen

Z. 5 Mollem 110 -1730Asse

De metaalgroothandel met verrassende dynamische klantenservice.

Tws

Lerrekensstraat 25 C -2220Heist-op-den-berg

TWS bvba is een dynamisch bedrijf waar u terecht kan voor al uw laswerken en constructiewerken van eenvoudig tot de meest ingenieuze projecten.

G. Coveliers

Kanunnik Peetersstraat 82 -2600Berchem (antwerpen)

Groothandel en verdeler Lindapter bevestigingsklemmen - Hollo Bolt bevestigingsbouten voor kokerprofielen - Erico Superfix scharnierbeugels - Pompen Grundfos - meetapparatuur van Honeywell, Tekelek en Theben - ketels van Saint Roch, Bulex en Oertli..

Société Belge Des Métaux

Fabrieksstraat 85 -1800Vilvoorde

Sobemetal, gelegen te Vilvoorde, is een staalhandel met een uitgebreide voorraad aan kwalitatieve producten:balkenbetonstaalbuizenhandelsstaalplaten

Raes Constructies

Nijverheidsstraat 5 -2570Duffel

Als vertrouwde en gevestigde waarde in bouwsmeedwerk, bieden wij unieke ontwerpen volgens de wensen van de klant: staal gecombineerd met de fijnste materialen.Industrie, handel en privé kunnen bij ons terecht voor specifieke metalen constructies .

European Techno Steel

Kasteelstraat 47 -1840Londerzeel

Homepage van de PAS group. Onderdelen zijn ETS, European Techno Steel en PAS: warmverzinken, verzinken Homepage laser, lasersnijden, verzinken, verzinkerijen, zinc, european, techno, steel, PAS, ETS, mechanica, plaatbewerking, lassen, las, laser, me