U zocht op: staal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Foresco Herentals

Atealaan 73 -2200Herentals

We bedienen met onze nieuwe en gebruikte pallets dagelijks alle mogelijke sectoren en bieden verpakkingsoplossingen op maat voor specifieke projecten. Dankzij onze schaalgrootte beschikken we over de nodige slagkracht.

Diametal

Gareelmakersstraat 10 -2200Herentals

Uw partner in de productie van fijnprecisie mechanische onderdelen in metaal en kunststof. We zijn gespecialiseerd in het maken van stukwerk en middelgrote series op CNC gestuurde, draai-,frees-,slijp- en draadvonkmachines.

Herentalse Metaalwerken Leysen

St.-jobsstraat(hrt) 117 -2200Herentals

HERENTALSE METAALWERKEN LEYSENstaal op z`n best

Lastek Belgium

Toekomstlaan 50 -2200Herentals

Oerdegelijke lasapparatuur. Gespecialiseerde laselektroden, lasdraad en TIG-lasstaven. Plasma snijbranders en lasrookafzuiging. Het merk voor professionals, met gedegen service na verkoop”.

Alco

Welvaartstraat 3 -2200Herentals

Alco oppervlaktebehandeling. Elektrolytisch verzinken, poedercoaten en duplexcoaten. Vooraleer producten onze magazijnen verlaten, worden ze uiteraard gecontroleerd op kwaliteit.

Centerbeton

Poel(hrt) 11 -2200Herentals

Dé betonspecialist van de KempenSinds 2003 produceren en leveren wij als familiebedrijf beton en cementgebondenproducten. Zowel professionals als particulieren kunnen bij ons terecht.

Cast Iron

Dennenlaan 11 -2200Herentals

Cast Iron produceert vanuit een moderne gieterij in Beerse, in het noorden van België. Levert maatwerk, kleine en middelgrote series van hoogwaardig gietijzer met korte levertijd ...

Harze J.-van Est

Aarschotseweg(hrt) 15 -2200Herentals

Oude metalen Harze te Herentals is specialist in recyclage van oude metalen, ferro, non-ferro, autowrakken, witgoed, ...

Andries

Herenthoutseweg(hrt) 202 -2200Herentals

Welkom bij De Zwerver ? Workwear.Al meer dan 40 jaar verkopen wij werkkledij en veiligheidsschoenen, zowel particulier als rechtstreeks aan bedrijven.

Las Montage Engineering

Atealaan 8 -2200Herentals

Welkom bij LME Industrial PipingPijpleidingen, buisleidingen, fotolassen en (complexe) laswerken, kunststofleidingen, onderhoud en levering van mechanische constructies zijn diensten die wij al sinds 1990 aan de industrie leveren.

Tempac Comp.

Diamantstraat 2 -2200Noorderwijk

Tempac is reeds 25 jaar toonaangevend als toeleverancier in metaalbewerking met een continu vernieuwend en uitbreidend machinepark.Tempac is de specialist voor al uw laser- en waterjetwerk.Met ons uitgebreid machinepark en know-how kunnen wij ...