U zocht op: staal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Galva Power Group

Centrum-zuid 2037 -3530Houthalen-helchteren

Galva Power is de enige groep in Europa die een complete waaier van geintegreerde diensten kan aanbieden op vlak van oppervlaktebehandeling

Timmers Montage En Constructie

Europark 1002 -3530Houthalen

Timmers Cranes and Steelworks ? TCS ? biedt een oplossing voor al uw staalstructuren, van enkele kilogrammen tot duizenden tonnen.Steeds volgens uw noden en uw budget.

Hercon

Centrum-zuid 2092 -3530Houthalen-helchteren

Sinds 1990 een vaste waarde in de bouw!Reeds een mooi palmares opgebouwd aan kleine –en grote staalconstructies!Actief in zowel de privé- als publieke sector!

V.b.r.

Europark 2004 -3530Houthalen-helchteren

Herco

Centrum-zuid 3033 -3530Houthalen-helchteren

Herco is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt. Met veel ervaring en nuttige tips helpen wij u naar een mooi resultaat.

Beheermaatschappij Dilien

Centrum-zuid 3219 -3530Houthalen-helchteren

Website over staalbouw zowel voor industriebouw als woningbouw Bouwen met staal ! staal, metaal, steelframe, ijzer, woningbouw, industriebouw, buitenschrijnwerk, aluminium, knippen, plooien, mastenbouw, pylonen, industrieël bouwen, gevelbekleding, hu

Dilien Metaalwerken

Centrum-zuid 3219 -3530Houthalen-helchteren

Staal is in de tegenwoordige tijd niet meer weg te denken. Dan hebben we het natuurlijk in de eerste plaats over de industriegebouwen die met een stalen draagstructuur worden opgebouwd. Maar ook bij de afwerkingen zoals daken, gevels, trappen, ...

Staal Werken Midden Limburg

Grote Baan 572 -3530Houthalen-helchteren

Liebaert Staalbouw

Centrum-zuid 1048 -3530Houthalen-helchteren

Laswerken Nys

Centrum-zuid 1048 -3530Houthalen-helchteren

Laswerken Nys, uw specialist in inox maatwerk, realiseert sedert 1989 uw “metaal”interieurproject met alle aandacht voor perfectie en originaliteit zoals u het wenst.

Timmers Cranes And Steelworks

Europark 1002 -3530Houthalen-helchteren

TCS, uw partner voor staalstructuren. TCS, uw partner voor goederenmanipulatie. TCS, uw bouwpartner.

Gegraveerd.be

Hofstraat 77 -3530Houthalen

Gegraveerd.be specialiseert zich in het lasergraveren van allerlei voorwerpen en materialen waaronder verschillende soorten kunststoffen, hout, leer, kurk, rubber, steen, metalen zoals aluminium en staal en nog tal van andere mate

Cavale Steel Company

Centrum-zuid 2050 -3530Houthalen-helchteren

Cavale Steel Company is een jonge en dynamische staalproducent en de leidinggevende producent van Self Storage Systemen en Carwash Gebouwen in Europa.

Limburgse Isolatietechnieken

Industriepark Centrum-zuid 3209 -3530Houthalen-helchteren

L.I.T. NV Limburgse Isolatie Technieken specialist in industriële isolatietechnieken termische, brandwerende, akoestische voor industrie, overheid, KMO en utiliteitsbouw.

H En S International

Ruttenbeemdweg 8 -3530Houthalen-helchteren

Deco Recycling

Grote Baan 572 -3530Houthalen-helchteren

De activiteiten van de groep De Coster D. beperken zich vandaag niet langer tot grond- en afbraakwerken, maar strekken zich uit over een veel breder gamma.

Piet Luys & Partners Industriele Bouwonderneming

Centrum-zuid 2067 -3530Houthalen-helchteren

Piet Luys industriebouw.Succes en vertrouwen door een familiaal bouwbedrijf. Wij luisteren wel eerst naar U en zijn beschikbaar, bereikbaar. Wij investeren in onze relatie, niet alleen in het begin als U client wordt, maar ook op lange termijn.