U zocht op: staal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Maeyaert

Jakenshof 1a -8800Roeselare

Your partner for metal productsLASER & TUBE CUTTING – ROBOTIC WELDING – ALU PROFILES - CONSTRUCTION

Haco

Oekensestraat 120 -8800Beveren

De HACO-groep is, dankzij een sterke export-georienteerd en innovatief beleid, een groot internationaal bedrijf in de plaatwerk-machines met een wereldwijde productie, diensten en verkoop van eenheden.

Metallink

Kachtemsestraat 291 -8800Roeselare

etallink is een pur sang Westvlaamse KMO, een bundeling van jarenlange technische expertise,persoonlijke gedrevenheid, directe klantgerichtheid, onklopbare flexibiliteit en snelle serviceverlening

Mbs Group

Krommebeekpark 6 -8800Roeselare

MBS - service in transportbanden. Specialist in service en optimalisatie van uw transportbandsystemen. Transportbanden in rubber en kunststof. Optimalisatie van transportbandsystemen.

De Smedt Metaalconstructie

Industrieweg 15 -8800Roeselare

De Smedt Metaalconstructie - Roeselare - Trappen - Constructie - Laser. De Smedt Metaalconstructie desmedt,de smedt,metaal,roeselare,trappen,laser,staal,inox,alu,construtie,bedrijf,ponsen,centeren,aluminium,plooien

Machinebouw Quaegebeur

Sint-blasiusstraat 36 -8800Roeselare

Uw product op de markt brengen?Het start met de juiste machine en onderdelen!

Bmc

Krommebeekpark 6 -8800Roeselare

BMC staat in voor de realisatie van constructieprojecten in alle industriesectoren, met name in bulk en recycling, houtindustrie, bouwsector, voedingsindustrie en staalindustrie en is gespecialiseerd in intern transport van bulkgoederen. Van eigen...

Stedec

Moorseelsesteenweg 7 -8800Roeselare

Stedec Stedec NV Prefabstudie,Coelus,Stabiliteitsstudie,Ingenieursbureau,Beton,Betonstudie,Architectonisch beton,Ingenieur,Stedec,Staalstructuur,Betonstructuur,Funderingstechniek,Fundering,Industriebouw,Appartementsbouw,Woningbouw,Ingenieur architect

Inox Maatwerk Constructie

Oekensestraat 83 -8800Rumbeke

Sedert 2007 is IMC bvba - Inox Maatwerk Constructie - actief als constructiebedrijf gespecialiseerd in maatwerk voor de voedingsindustrie.

Advanced Tube Technology

Industrieweg 37 -8800Roeselare

Advanced Tube Technology, kortweg ATT, is als toeleverancier in de metaalsector dé specialist in lasergesneden buizen en gesloten profielen, in inox, staal en aluminium.

Metaalhandel Verhoestraete

Wijnendalestraat 189 -8800Roeselare

Metalen Verhoestraete is sinds 1911 actief als zelfstandige voorraadhouder en handelaar van staalproducten en non-ferro metalen.

Visix

Onledegoedstraat 74 -8800Roeselare

V isix is de nieuwe naam van Demeere Vlaggen en heeft zich gespecialiseerd in groot formaat printen. Voor alles een oplossing, wij denken graag met u mee, zelfs vanaf 1 spandoek of vlag. Van ontwerp tot en met de realisatie, in een mum van tijd.

Vacomet Sloop

Regenbeekstraat 17 -8800Roeselare

Vacomet, is een jong en dynamisch bedrijf dat staat voor professionaliteit en kwaliteit met een concurrerende prijsstelling.

Nuyttens Trucks

Brugsesteenweg 559 -8800Roeselare

trucks NUYTTENS Trucks & Trailers Truck, vrachtwagen, trekker, opligger, auto, import, export

Protech

Industrieweg 25a -8800Roeselare

Protech is een modern en flexibel ISO 9001-gecertifieerd toeleveringsbedrijf, gelegen te Roeselare, dat gespecialiseerd is in productontwikkeling, prototypebouw en seriewerk (zowel kleine als grote series), dit alles in kunststof en metaal.

Alkern Vor Beton

Ieperseweg 112 -8800Roeselare

Alkern is een onafhankelijke industriële groep met een sterke verankering in Frankrijk en België, meer dan 50 productiesites en een 1000-tal medewerkers. Onze core-business is de productie en commercialisering van kwalitatieve prefab betonprodukten

Stoneage

Armoedestraat 15 -8800Roeselare