U zocht op: staal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Roeve Mechanical

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve Mechanical in Lokeren ontwikkelt ruim 15 jaar toekomstgerichte totaaloplossingen op vlak van mechanica op maat.

Winlock Systems

Weverslaan 32 -9160Lokeren

Winlock, met hoofdzetel te Lokeren, is reeds meer dan 10 jaar actief in de productie van industriële brandwerende poorten. Brandwerendheid is echter niet de enige eigenschap want elke Winlock poort doet ook dienst als functionele poort

Thyssenkrupp Materials Belgium

Brandstraat 11 -9160Lokeren

ThyssenKrupp Christon, uw multi-metal dealer, is een van de belangrijkste verdelers van rvs, aluminium en verschillende staalsoorten (stalen buizen, gereedschapsstaal, constructiestaal, metalen voor de luchtvaart, special alloys, fluid power) ...

Buijsse Painting

Spinnerslaan 3 -9160Lokeren

Uw specialist in Lokeren voor straalwerken, metalliseren, industriële schilderwerken, RF coating (in eigen atelier of op locatie)

G-systems

Rechtstraat 367 -9160Lokeren

De firma Tecclem is reeds actief in de bouwsector sinds het prille begin van de veiligheidsco?rdinatie op tijdelijke en mobiele werkplaatsen.

Grada International

Toekomstlaan 18 -9160Lokeren

GRADA International N.V., opgericht in 1963, is een gevestigde waarde in de wereld van ventilatie en airconditioning. De productie-eenheid ontwikkelde een uitgebreid gamma van stalen en aluminium wandroosters, vloerroosters en kanaalroosters

Linea Trovata Suntec

Brandstraat 9 -9160Lokeren

Linea Trovata is een internationale onderneming die duurzame en slimme energieoplossingenaanbiedt op maat van de particulier, de industrie en de agrarische sector.

Marchem

Uitbreidingslaan 14 -9160Lokeren

Alcomet

Mosten 9 -9160Lokeren

Wegsignalisatie, plaatbewerking, onderhoudswerken, las en constructiewerken, staal, inox, aluminium, cnc draai- frees- en branbdwerk, compressoren en toebehoren voor vrachtwagens, machinebouw

Van Damme Metaalconstructies

Spieveldstraat 18 -9160Lokeren

Van Damme Metaalconstructies is gespecialiseerd in Metaalconstructies, Constructiewerk - Draaiwerk - Freeswerk, Laswerken en containerreparaties.

Vl Bouw Team

Rechtstraat 266 -9160Lokeren

Jobel Steigers

Heirbrugstraat 133 -9160Lokeren

Jobel Steigers is een jong en dynamisch bedrijf dat de beste prijs-kwaliteitverhouding binnen de stellingbouwsector wil verzekeren. Dit voor zowel professionele als particuliere klanten.

Mebo Steel

Brandstraat 26 -9160Lokeren