U zocht op: stabilise

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


La Parqueterie Du Brabant

Avenue De Vilvorde 100 -1000Bruxelles

Specialiste du bois et de la pose du parquet. La Parqueterie du Brabant vous presente des parquets stabilisessemi-massifs, massifs, personnalises et autres revetements de sol. Nous vous proposons egalement des terrasses.

Any Green

Woluwelaan 143 -1831Diegem

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Ambius

Ingberthoeveweg 17 -2630Aartselaar

We creëren voor onze klanten omgevingen waarin alle vijf de zintuigen gestimuleerd worden: gezicht, gehoor, tastzin, smaak en reuk. Overdadig groeiend gebladerte, verbluffend mooie kunst en op de achtergrond het rustgevende geluid van druppelend...

Ecoworks

Brentastraat (louis) 3 -1800Vilvoorde

Wij zijn een jong dynamisch bedrijf dat vooruitstrevend te werk wilt gaan rond het aanbieden van ecologische alternatieven op vlak van water-, energie en tuinbeheer.

Beton Corthout

Knotwilgenweg 13 -2220Heist-op-den-berg

Algemene Betonwerken Corthout bvba uit Heist-op-den-Berg is ontstaan in 1987 en is gespecialiseerd in het leveren van stortklaar beton, stabilisé, chape, argex, metsmortel, schuimbeton voor het uitvullen van daken en isolatievloeren, isolatiechape.