U zocht op: stand op beurzen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Franken.be

Oudenaardebaan 16 -9690Kluisbergen

Een vakbeurs is altijd een beetje feest. Nieuwe klanten ontmoeten, oude bekenden tegen het lijf lopen, constructief zakendoen, . Kortom, het moment om te laten zien wat u in huis hebt. Hoe In een opvallende beursstand van Franken.

Quadrifinish

Ambachtsstraat 3 -9700Oudenaarde

Quadrifinish is specialist in prints op groot formaat (stickers, panelen, spandoeken,…) en beschikt over een groot atelier voor afwerking (frezen, lassen,…) en voertuigbestickering. Quadrifinish verzorgt ook plaatsingen op locatie.

Polygone

P. Deconinckstraat 5 -8770Ingelmunster

Alle bewerkingen van plexiglas en andere kunststoffen op maat en volgens plan, CNC freeswerk, plooien, lijmen. Binnenhuis- en winkelinrichting, etalages, displays, stolpen, bouw en industrie, onderdelen van apparatuur en werktuigmachines.

Creaplan

Karreweg Zn -9810Nazareth

Wij zijn een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in Stands, Displays en Interiors. Kwaliteit, service en design zijn kernbegrippen binnen onze filosofie. Hierdoor werd er over de jaren een mooi en trouw klantenbestand opgebouwd.

Mobiele Bruine Kroeg

Drogenboomstraat 7 -9870Zulte

Mobiel cafe&kroeg decor deze kan op iedere locatie geplaatst worden van 25m? tot 750m? voor bedrijfsevents,blikvanger op beurzen enz....

Publiver Stand-art

Felix D'hoopstraat 113 -8700Tielt

Expodema Invest

Leernsesteenweg 122 -9800Deinze

ExpoDema is een jong en dynamisch bedrijf met oprechte erkenning in de sector van standbouw. Wij verzorgen uw stand op elke beurs, binnen- en buitenland van begin tot einde.

3d/id

Ingelmunstersteenweg 9 -8780Oostrozebeke

3D/ID is gespecialiseerd in het maken en verhuren van beursstanden en lichtbrugstructuren in binnen- en buitenland. Ons vakkundig team van ontwerpers, schrijnwerkers, schilders, electriciens... staat klaar voor ieder project.

Clip Display Services

Jakobuskruidstraat(kok) 1 -8670Koksijde

De expert voor uw beursstanden en evenementen. Displays, modulaire standen, standen op maat, een zee van mogelijkheden. Klassiek of design, ook verkrijgbaar in huur.