U zocht op: stand op beurzen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Publiganda

Ottergemsesteenweg-zuid 717 -9000Gent

Publiganda nv, gevestigd in Gent heeft in de sector van standenbouwers een toonaangevende naam verworven. Reeds meer dan 60 jaar ontwerpen en bouwen wij standen op beurzen in binnen- en buitenland.

Quadrifinish

Ambachtsstraat 3 -9700Oudenaarde

Quadrifinish is specialist in prints op groot formaat (stickers, panelen, spandoeken,…) en beschikt over een groot atelier voor afwerking (frezen, lassen,…) en voertuigbestickering. Quadrifinish verzorgt ook plaatsingen op locatie.

Dimensys

Ottergemsesteenweg-zuid 717 -9000Gent

De inrichting en aankleding van uw winkel, kantoor of toonzaal kent voor Dimensys geen geheimen. Al meer dan 25 jaar expertise in ontwerp en projectbegeleiding, dat geeft vertrouwen! Service en vakmanschap is ons handelsmerk.

Creaplan

Karreweg Zn -9810Nazareth

Wij zijn een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in Stands, Displays en Interiors. Kwaliteit, service en design zijn kernbegrippen binnen onze filosofie. Hierdoor werd er over de jaren een mooi en trouw klantenbestand opgebouwd.

Expodema Invest

Leernsesteenweg 122 -9800Deinze

ExpoDema is een jong en dynamisch bedrijf met oprechte erkenning in de sector van standbouw. Wij verzorgen uw stand op elke beurs, binnen- en buitenland van begin tot einde.

Aktual

Noorwegenstraat 22 -9940Evergem

Winkelinrichting stands tentoonstellingen beurzen standinrichting supermarktinrichting tentoonstellingsborden tentoonstellingsstanden standenbouw

Rebooth

Nederzwijnaarde 2 -9052Gent

Ben je op zoek naar inspiratie en ideeën voor een nieuwe beursstand? En ben je benieuwd naar wat wij in onze mars hebben? Maak een afspraak en kom enkele van onze ontwerpen met eigen ogen bekijken. Tot snel