U zocht op: steigerbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Mortier Isolatiewerken

Industrieweg 150 -9030Gent

Isolatie van : - stoomketels - stoom en condensleidingen - thermische olieleidingen - alle koud & warmwaterleidingen - alle koelleidingen (tot -15O°C) - schouwen - opslagtanks

Batsleer Gevelrenovatie

Groendreef 36 -9880Aalter

Ons motto luidt: "Nu ... is voor altijd!"Daarom verdiepen we ons in de bouwgeschiedenis. Daarom benaderen we elk monument en gebouw met respect en voorzichtheid. Daarom zit u voor elk nieuwbouw-, verbouw-, of renovatieproject gebeiteld bij BATSLEER.

Devan Steigerbouw

Roterijstraat 22 -8540Deerlijk

DEVAN STEIGERBOUW is een jonge onderneming die gespecialiseerd is in het plaatsen van allerhande steigers.Gaande van eenvoudige gevelsteigers voor een renovatie, over daksteigers voor gevelbekleding, tot ingewikkelde constructies rond schoorstenen.

Intermat

Nijverheidsstraat 36 -8760Meulebeke

Intermat is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van bouwmaterielen. Wij hebben verschillende vestigingen over Belgie verspreid.

Proatwork

Bedevaartstraat 53 -8700Tielt

Pro@work: artikelen voor de professionele vakman.

Flanders Construction Company

Industrieweg 166 -9030Gent

Steigerbouw blijft een onmisbaar hulpmiddel voor een veilige en vlotte bereikbaarheid op hoogte. VIP Scaffolding wil uw partner zijn om deze werkplekken op hoogte bereikbaar te maken en heeft hierin meer dan 30 jaar ervaring. Onze focus ligt op steig

Afix

Durmelaan 20 -9880Aalter

U huurt of koopt uw steigers rechtstreeks bij de fabrikantMeer dan 40 jaar ervaring in de steigerbouw in huis.