U zocht op: stellingbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Algemene Antwerpse Stellingbouw

Herenthoutseweg(hrt) 151 -2200Herentals

Algemene Antwerpse Stellingbouw, kortweg AAS, werd in 2006 opgericht met één doel voor ogen: het bieden van de beste prijs-kwaliteitverhouding binnen de stellingbouwsector!

A.i.s. Steigerbouw

Dompel(hrt) 19 -2200Herentals

Ons steigermateriaal is eenvoudig en snel te monteren met enkel een hamer en waterpas. Daarnaast heeft het materiaal als grote voordeel dat het zeer flexibel ingezet kan worden en geschikt is voor diverse toepassingen.

His Services - Handmatige Industriële Schoonmaak

Corbeillestraat 12 -2235Hulshout

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Tst

Weg Messelbroek 158 -3271Scherpenheuvel-zichem

Bewapen u met TST voor uw veiligheid op hoogtes, tegen de veroudering van uw woning en voor prachtige reclame.De zaakvoerder Tom Van Gorp is een jonge ondernemer, die gespecialiseerd is in stellingbouw!De patroon werkt zelf mee en is altijd op ...

Wim Verhuur

Fortsesteenweg 44 -2860Sint-katelijne-waver

Wim Verhuur (Sint Katelijne Waver) verhuurt degelijk materiaal voor zowel de professioneel als particulier in de bouw- en tuinsector. Graafmachines, bouwdrogers, trilnaalden, motoculteurs, hakselaars, tractors, stellingen ... alles is te huur.