U zocht op: stellingbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Algemene Antwerpse Stellingbouw

Herenthoutseweg(hrt) 151 -2200Herentals

Algemene Antwerpse Stellingbouw, kortweg AAS, werd in 2006 opgericht met één doel voor ogen: het bieden van de beste prijs-kwaliteitverhouding binnen de stellingbouwsector!

Hertel Services

Bijkhoevelaan 16 -2110Wijnegem

Ons bedrijf heeft na ruim een eeuw dienstverlening een sterke positie verworven in diverse marktsectoren, waaronder (petro)chemie, energiecentrales, voeding, farmaceutica en scheepsbouw.

A.i.s. Steigerbouw

Dompel(hrt) 19 -2200Herentals

Ons steigermateriaal is eenvoudig en snel te monteren met enkel een hamer en waterpas. Daarnaast heeft het materiaal als grote voordeel dat het zeer flexibel ingezet kan worden en geschikt is voor diverse toepassingen.

His Services - Handmatige Industriële Schoonmaak

Corbeillestraat 12 -2235Hulshout

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Benelux Multiservices

Bredastraat 114 -2060Antwerpen

Als u op zoek bent naar een bedrijf die al uw werk uit handen neemt, bent u bij Benelux Mutliservices aan het juiste adres.Dankzij onze oplossingen op maat en jaren lange ervaring, kunnen wij uw projecten zorgloos afwerken.

Wim Verhuur

Fortsesteenweg 44 -2860Sint-katelijne-waver

Wim Verhuur (Sint Katelijne Waver) verhuurt degelijk materiaal voor zowel de professioneel als particulier in de bouw- en tuinsector. Graafmachines, bouwdrogers, trilnaalden, motoculteurs, hakselaars, tractors, stellingen ... alles is te huur.

Schulz Stellingbouw

Jan Van Rijswijcklaan 10 -2018Antwerpen

Euro - Rent

Bisschoppenhoflaan 633 -2100Deurne

Méér dan 30.000 machines zijn onmiddellijk beschikbaar voor aannemers, installateurs én doe-het-zelvers. Voor grote werken of een kleine klus adviseren wij u de meest aangewezen machine. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die wij hanteren ...

Three-sixty Events

Kraanstraat 11 -2970Schilde

Three-Sixty Events is a full service agency equipped to provide creative and bespoke solutions.Dedication, discipline and safety are priorities, all while appreciating timelines and budgets.

Marbo

Apollostraat 150 -2600Berchem (antwerpen)

Marbo bvba uit Berchem-Antwerpen biedt al sinds 1993 betrouwbare expertise en schatten aan ervaring in stellingbouw.

Proclima

Toekomstlaan 16 B P -2900Schoten

Proclima verhuurt en verkoopt gereedschap en ijzerwaren. Sterk in service en assortiment. Uw probleem = onze zorg.