U zocht op: stralen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Nederman

Bergensesteenweg 181 -1600Sint-pieters-leeuw

Nederman is een toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten in de sector van milieuvriendelijke technologieën. Wij zijn gespecialiseerd in industriële luchtfiltratie en recyclage-oplossingen.

Euronet

Henri Maubelstraat 53 -1190Vorst

Reinigen van gevels, gevelbekledingenen ramen uit aluminiumHerstellen van cementbezetting en betonRestauratieAfdichtings- en dilatatievoegenAanspannen van ramen - AntigraffitiWaterdicht maken ondergronden met garantie

Grohe

Leuvensesteenweg 369 -1930Zaventem

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

Hansgrohe

Internationalelaan 55k -1070Anderlecht

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Entreprises Pour Le Nettoyage Des Faà§ades - Silico

De Vrièrestraat 16 -1020Brussel

Reinigen van gevels, herstellen en waterdicht maken van gevels in Brussel, Silico N.V. Nettoyage de façades - SILICO - Reinigen maken van gevels reiniging, renovatie, vernieuwing, reparatie, restauratie, herstelling, behandeling, Brussel, WTCB, premi

Batisweet

Pagodenlaan 32 -1020Brussel

Renoblast

Kaardeloodstraat 12 -9400Ninove

Renoblast is gespecialiseerd in straalwerken, zandstralen van parketvloeren, renoveren van keukens, eetplaatsen, antieke kasten, eiken balken, het reinigen en restaureren van metselwerk, beton, steen hout en ijzer.

Van Der Trappen

Westvaartdijk 313 -1851Grimbergen

Aras

Chaussee De Mons 691 -1000Brussel 1

ARAS COMPANY is een jong bedrijf in volle expansie, wij staan voor een directe klantgerichtheid, onklopbare flexibiliteit, advies en deskundigheid. We staan garant voor een optimale afwerking van uw project.

EuropaŽint

Koning Albertlaan 176 -1082Sint-agatha-berchem

Peintre en bâtiments Europa'int sprl Peintre, en, bâtiments

Euroneuf

De Fierlantstraat 82-84 -1190Vorst

Adri-construct

Plankenstraat 112 A -1701Dilbeek

Voor al uw gevelwerken in Brussel en in Brabant is er maar één adres, Gevelwerken.be