U zocht op: stralen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lakkerij J.en P. De Groof

Smallandlaan 23 -2660Antwerpen

Bent U op zoek naar iemand die Uw materialen kan lakken? Het poederlakken van alle metalen. Het natlakken van MDF, hout, plastic, alle metalen of andere ondergronden. Voor al Uw spuitwerken is er maar één adres.

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Beschermde Werkplaats Antwerpen

Kielsbroek 2 -2020Antwerpen

KUNNIG is een toeleveringsbedrijf: het doet wat ? vraagt :? van ondersteunende afwerkingsopdrachten tot grote fabricage-orders. Hiervoor mixt KUNNIG zijn sociale arbeidsbeleid met een commerci?le bedrijfsvoering. Dat maatschappelijk verantwoord ...

Ams Digital Printing

Glasstraat 17 -2170Merksem (antwerpen)

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Volkswerken

Hellegatstraat 9 -2590Berlaar

Wij staan in voor het renoveren en restaureren van uw hard en vol hout.

Packy Cleaning

Klein Waterstraat 63 -2970Schilde

Zaakvoerder Patrick Andries is al meer dan 30 jaar actief in de bouwsector met als specialiteit algemene gevelwerken, gevelreiniging & restauratie aan bestaande woningen of gebouwen.

Meubelatelier Ac

Krekelberg 87 -2940Stabroek

Meubel Atelier AC is de zandstraal specialist voor houten meubels en trappen, maar ook voor balken en deuren.

Erron Team

Lange Lobroekstraat 176 -2060Antwerpen

Industriële schilderwerken - afstomen, schilderen en herstellen van: gevels , kantoren en gebouwen - winkels en magazijnen - metaalconstructies en machinepark - zandstralen